Haberler

Talas Belediyesi'nin Hizmetleri Memnuniyet Anketinde Yüksek Not Aldı

Güncelleme:

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, OPTİMAR Araştırma Şirketi tarafından yapılan memnuniyet anketinde elde edilen sonuçları paylaştı. Ankete katılanların yüzde 83,6'sı Talas Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirtirken, Başkan Mustafa Yalçın'ın performansını başarılı bulanların oranı ise yüzde 87,9 oldu. Ankette belediyenin hizmetlerine ve deprem bölgesine yapılan yardımlara yüksek not verildi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, katıldığı bir televizyon programında OPTİMAR Araştırma Şirketi tarafından yapılan memnuniyet anketini paylaştı.

3 bin kişiyle yapılan ankete katılanların yüzde 83,6'sı Talas Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirtirken, Başkan Mustafa Yalçın'ın performansını başarılı bulanların oranı ise yüzde 87,9 oldu. Talas genelinde yapılan çalışmada vatandaşlara, Talas Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın hizmetleri soruldu.

HİZMETLERE YÜKSEK NOT

Talas Belediyesi'nin hizmetlerinden memnuniyetin yüzde 83,6 çıktığı araştırmada imar, yol-asfalt, yeşil alan, park ve oyun grubu; kadınlar ve çocuklara yönelik çalışmalar, sosyal yardımlar, eğitim ve meslek, sosyokültürel çalışmalar, ulaşım çalışmaları, yaşlılara yönelik çalışmalar, pazar yerleri, zabıta çalışmaları, hizmet binasındaki ilgi, halk buluşmaları, sportif çalışmalar, engellilere yönelik çalışmalar, ve gençlere yönelik çalışmalar ile cenaze hizmetleri hakkındaki düşünceleri soruldu.

ŞEFFAF ODA BEĞENİLDİ

Belediye hizmetlerinden en çok memnuniyet, cenaze hizmetleri ile gençlere ve engellilere yönelik çalışmalara verildi. Bu üç hizmete yüzde 90'dan fazla beğeni gelirken, Türkiye'ye örnek olan 'Şeffaf Oda'da Başkanla Başbaşa' uygulaması da Halk Buluşmaları başlığı altında yüzde 88,4 oranıyla dikkat çeken konular arasında yer aldı.

HİZMETTE SORUN YOK

Ankette yer alan "Belediye hizmetlerinde bugüne kadar herhangi bir problemle karşılaştınız mı?" sorusuna ise yüzde 78 oranında hayır çıktı.

DEPREM BÖLGESİ FAALİYETLERİ TAKDİR GÖRDÜ

Öte yandan ankette yer alan "Talas Belediyesi'nin deprem bölgesine yaptığı yardımları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna katılımcıların yüzde 87,6'sı başarılı bulduğunu söyledi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Konuyla ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da ortaya çıkan üst seviyedeki memnuniyetin kendilerini sorumluluklarını artırdığına dikkat çekerek, "Bu sonuçlar daha iyisin yapma konusunda bizi şevklendirdi. Belediye personelimizle birlikte daha çok çalışarak, daha güzel işlere imza atacağız. Olumlu düşüncelerini ankete yansıtan tüm değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Talas Belediyesi Mustafa Yalçın Deprem Talas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title