Haberler

ORC'nin İstanbul'un 5 İlçesinde Yaptığı Anket

Güncelleme:

Beşiktaş, Şişli, Maltepe, Çekmeköy ve Esenyurt'a yapılan yerel seçim anketinde; 3 ilçede CHP, 2 ilçede ise AK Parti ipi göğüslüyor.

30 Mart yerel seçimlerine 19 gün kala anket şirketleri vatandaşın nabzını tutmaya devam ediyor. ORC Araştırma Şirketi'nin Beşiktaş, Şişli, Maltepe, Çekmeköy ve Esenyurt ilçelerini kapsayan araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

YARIŞ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Yerel seçimler öncesinde siyasi partiler için en kritik büyükşehir hiç kuşkusuz ki İstanbul... AK Parti'nin mevcut başkan Kadir Topbaş ile yola devam edeceği İstanbul'da CHP Mustafa Sarıgül'le yarışa girecek. Topbaş ve Sarıgül arasındaki büyükşehir yarışı tam gaz devam ederken ilçelerde de mücadele devam ediyor.

İşte ORC'nin İstanbul'un 5 ilçesinde yaptığı anket...

ŞİŞLİ

Uzun yıllar Mustafa Sarıgül'ün birinciliği kimseye kaptırmadığı Şişli'de CHP İsmet İnönü'nün torunu Hayri İnönü ile seçime girme kararı aldı. AK Parti'den Mukadder Başeğmez'e rakip olan İnönü, ilçede yaşayanların yüzde 37.8'nin desteğini aldı.

MALTEPE

AK Parti ile CHP arasındaki çekişmenin tavan yaptığı ilçelerden biri de Maltepe. CHP adayı Ali Kılıç'ın halkın yüzde 42'sinin desteğini aldığı ilçede, AK Parti adayı Edibe Sözen yüzde 38.4'te kaldı.

BEŞİKTAŞ

İstanbul'da Kadıköy'den sonra CHP'nin en önemli kalelerinden biri olan Beşiktaş'ta Murat Hazinedar, AK Parti adayı Z. Abidin Okul'a fark attı. Halkın yüzde 51.9'unun desteğini alan Hazinedar'ı yüzde 26 ile AK Parti adayı Okul takip etti.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy'de AK Parti ve CHP arasındaki rekabet dikkat çekiyor. AK Parti adayı Ahmet Poyraz'ın 5 puan olduğu ilçede, 30 Mart akşamı çıkacak sonuç merak ediliyor.

ESENYURT

CHP'nin Gürbüz Çapan'ın cezasının Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onanması üzerine kardeşi Çetin Çapan'ı aday gösterdiği Esenyurt'ta AK Parti ile CHP arasındaki fark yüzde 12.5 olarak tespit edildi. Necmi Kadıoğlu'nun yüzde 45 destek aldığı ilçede Çapan yüzde 32.5'te kaldı.


Kaynak: Haberler.Com / Politika

Beşiktaş İstanbul Ak Parti Şişli Politika Haberler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

500

Yorumlar (91)

HAYIRSEVER REZAREZA_LET@HOTMAIL.COM:

AK PARTİLİLERİN BU GECE UYKULARI KAÇAR :))))

93
69
yanıtYanıtla
Ahmetdraexier82@gmail.com:

AK Parti her zaman olduğu gibi gene önder olacak, hatta oyları 49'u aşıp 50'ye dayanacak, çünkü millet kendilerine karşı oynanan oyunların farkında, daha birleşecekler daha fazla sağlam duracaklar. Bu ülkeyi kurtaracak ayağa kaldıracak bir güç varsa eğer, o güç Adalet ve Kalkınma Partisinden başkası hiç olamaz, olamamıştır.

39
88
yanıtYanıtla
vatandasugurbocegi.34@windowslive.com:

evt evt birlescek halkı soyanlara hesap soracak.onlar dolar milyarderi oldu.bizler bir kuru maas...villa sahipleri kosk sahipleri saat umre vb seyler demi...

yanıt0
yanıt0
edacanedacan@hotmail.com:

Allah akıl fikir versin

yanıt0
yanıt0
Ahmetdraexier82@gmail.com:

Ancak ufku geniş olan, büyük resmi görebilen ve bu oyunun ne olduğunu okuyabilenler bilir, sağlam karar verecek ve bilahire başaracak. Lokal yaşayan dar görüşlüler duygusal koşanlarla anlık fikir değiştirenler tarihin her safhasında olduğu gibi mağlubiyet köşesine sıkışıp kalmaya mahkumlardır.

yanıt0
yanıt0
YAKUPnordnhh@mynet.com:

CHP İSTANBUL U ALDIĞI AN RANTÇILARIN İŞİ BİTECEK.ÇARE SARIGÜL

64
61
yanıtYanıtla
Akp liler bile kabul etmeli kif6f6f56f5f@hotm:

O medyayı satın almasaydı, paralel hikayesini millete yutturamayacak, 3 günde topu dikecekti. Soyuluyoruz, geçinemiyoruz ama memnunuz. Bu iki cümle ne demektir biliyor musunuz? Kandırılıyoruz, Uyutuluyoruz, Pişman olacağız.

73
44
yanıtYanıtla
alocelebi1065@hotmail.com:

ben onu bilmem en baş hırsız kemaldir.ssk yı soğana çevirdi.burhaniyede hazinenein yerine belediye yazlık yaptı bir tanede kemale hediye ettiler.şimdi vatandaş bahçesine 100 mt ileriden anca geçebiliyor.sarıgülüde baş hırsız edebiliriz zira şişlidedki yedikleri ortada baykal bile bu hırsızın hızını kesemedide partiden attı.bre gafiller önce bi kendi partinize bakın sonra akp,ye.

26
91
yanıtYanıtla
TOKMAKtokmak@hotmail.com:

EGER PARA SOYSAYDI OGLU KIZI ABD DE OKUR ONLARCA GEMILERI,HASTANELERI,PIRLANTA SIRKETLERI,VAKIFLARI,HASTANELERI OLURDU...BOGAZDA 5,ÇATALCADA 5,URLADA 2 YALISI OLURDU..PEKI NEREDE BUNLAR??NEDEN KEMAL APARTMAN DAIRESINDE OTURUYOR??

yanıt0
yanıt0
azim demirorcullu@mynet.com:

At gözlüğü takmış birisin sen. Beynine SSK yı batırdı diye bir yalan dolamışlar çevirip çevirip duruyorsunuz. Uyan olum. Allah beyin vermiş birazcık kullan.

yanıt0
yanıt0
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title