Haberler

Murat Kurum'un vaatlerini açıkladığı toplantıya Prof. Dr. Naci Görür de katıldı

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum bugün geniş bir katılımın olduğu etkinlikle vaatlerini açıkladı. Konuşmasında deprem ve kentsel dönüşüme büyük bir alan ayıran Kurum'u dinleyenler arasında Prof. Dr. Naci Görür de yer aldı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı"nda, vaatlerini açıkladı. Kurum'u, deprem ve kentsel dönüşüm alanındaki fikirleriyle tanınan Prof. Dr. Naci Görür de dinledi.

DEPREM BAŞLIĞINA GENİŞ YER AYIRDI

İBB adayı Murat Kurum hazırladıkları "Sistem İstanbul" yönetim yaklaşımıyla ulaşımdan kentsel dönüşüme, kadın, genç ve çocuklardan engelli ve yaşlılara yönelik hizmetlere, tarımdan sıfır atığa kadar birçok alanda projelerini açıkladı. Kurum çeşitli sorunlara ilişkin getireceklerini söylediği projelerini tek tek anlatırken; deprem ve kentsel dönüşüm başlığına ise programda geniş bir yer ayrıldı.

NACİ GÖRÜR DE KATILIMCILAR ARASINDAYDI

Etkinliğin en dikkat çeken konuğu ise deprem ve kentsel dönüşüm alanındaki fikirleriyle öne çıkan Prof. Dr. Naci Görür oldu. Kurum konuşmasının bir bölümünde "Naci Hocam da burada, eminim bana katılacaktır" diyerek Profesör'ü işaret etti. Kameralar o anda Görür'ü gösterdi.

Murat Kurum'un vaatlerini açıkladığı toplantıya Naci Görür de katıldı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Murat Kurum Naci Görür Deprem Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (8)

Sezgin Avcı:

Korku politikası çok iyi yapıyorlar bu işi

58
42
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Neyin korku politikası kardeşim deprem gerçeği var bu ülkede istanbul ise 99 öncesi binaların hepsi deniz kumundan yani harabe politakanız batsın sezgin acut depremle mücadele edecek birilerine ihtiyacı var istanbulun korkuyoruz deprem olacak diye zaten yüzbinlerce insan ölecek bursa koaceli trakya her taraftan

yanıt7
yanıt7
Basin:

Demin chp yi demirtas ile sikistirmasi gibi mi ? 20 senedir Akp yi secmeyin seriat gelecek korkusu yaydiklari gibi mi ? Yoksa akp gelir konserler iptal olur korkusu yarattigi gibi mi diyon ? Depremzedeye oy almadigi icin suyu haram edenler allhadan korkusu yokki

yanıt12
yanıt6
Eroğlu:

Cehalet pikitikasından evladır...

yanıt4
yanıt6
emre akan:

BAKANKEN BİR VATANDAŞ SORMUŞTU SAYIN BAKANIM ASGARİ ÜCRETLE NASIL EV ALACAĞIZ DEMİŞTİLERKİ EK İŞ YAPARSIN BİRAZ BORÇ ALIRSIN BİRAZ KISARSIN ASGARİ ÜCRET ALAN 10000 EV KİRASI VERİNCE DAHİ AYLIK GEÇİNEMİYOR BORÇ ALSA NASIL ÖDEYECEK FAZLA İŞ YAPSA ZATEN ÖZEL SEKTÖREDE SABAH 8 AKŞAM 6 DA ÇIKIYOR NE İŞ YAPACAK BİRİ BANA AÇIKLASIN RİCA EDİYORUM ŞİMDİ NE OLDUDA EV VERECEK

23
12
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Cehalet politikasından iyidir. Zira cahiller heykellerle yönetilirler.

2
12
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Uyu Türkiyem uyu

8
1
yanıtYanıtla
Hakan:

AK parti milletvekili adayı olur.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title