Haberler

Murat Kurum, 'Gazze' sorusu sansürlenen genç kızla buluştu

Güncelleme:

Genç bir kız, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a konuk olduğu Habertürk ekranlarında Gazze hakkında soru sormak istedi. Ancak program moderatörü genç kıza müdahale ederek soruyu sormasını engelledi. Canlı yayından sonra genç kızı ziyaret eden Kurum, hem genç kızın sorusunu cevapladı hem de gönlünü aldı.

Ak Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Habertürk'te kendisine Gazze ile ilgili soru sormak isteyen ancak moderatör tarafından engellenen genç kızla program sonrası buluşarak video çekti.

SORUYU BEĞENMEDİLER: BU OLMAZ

Dün gece Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programda Murat Kurum'un kampanyası için müzisyen Orhan Gencebay ve yazar Aslı Şafak'la özel canlı bölüm düzenlendi. Gençlerin de katıldığı programda sona doğru bir katılımcı Murat Kurum'a seçimi kazanması halinde Filistin ve Gazze için ne yapacağını sormak istedi. Konuk sorusunu tamamlamadan, arkadaki bir kişiden "Bu olmaz, alabilir miyim mikrofonu" sesi yükseldi ve sorunun sorulmasına izin verilmedi.

"HEMEN VEREBİLİR MİSİN MİKROFONU"

Sunucu Ersoy'un "Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen" diye araya girmesinin ardından konuk mikrofonu başka bir katılımcıya verdi ve o katılımcı da Kurum'a "Aile Whatsapp grubunuz var mı?" diye sordu. Mehmet Akif Ersoy da bu soru karşısında "Heh bize bunlarla gelin ya!" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

PROGRAM SONRASI BULUŞTULAR

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası Murat Kurum, programdan sonra söz konusu katılımcıyla bir video çekerek soruyu cevapladı. O anları da sosyal medya hesabından paylaşan Kurum, "Canlı yayın sırasında bir genç kardeşimiz istediği soruyu soramadı. Program sonrasında, kardeşimizle görüştüm. Sorusunu sordu, ben de cevapladım. Gençler soracak, biz cevaplayacağız" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Murat Kurum Habertürk AK Parti İstanbul Gazze Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Can null:

Neden hep Bi geri dönüş anlık irade neden yok acaba?????? İstanbul emanet edilemez bu adama

131
34
yanıtYanıtla
Zabit Celik:

Çünkü Türkiye’de ahmak çok genç kızın susturulmasini değil sadece kurumun daha sonra kız ile görüşmesini görürler vay bak başkan kızın gönlünü aldı diye

yanıt76
yanıt19
hakan sorgular:

İsraili besleyen turkiye okadar samimisin ibb bunun için belediye başkanı olmanıza gerek yok c.baskanimiz var ticareti kessin ambargo koysun Avrupa mahkemesine bile şikayet edemediniz gitti Afrika'daki Konya kadar ülke başvurdu samimiyseniz bir adım atın lafla peynir gemisi yuzdurmeyin

42
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sayın kurum acaba yıllar önce tuzlada tokiden ev alamayan tokizadelerin durumuylada bu kadar acı elem ve keder içinde ilgileniyormu bu olaydan çok duygulandım burunlaım yaşardı

34
7
yanıtYanıtla
ASD:

KOMİK BİR GÖNÜL ALMA. "BU OLMAZ, ALABİLİR MİYİM MİKROFONU" DİYEN MODERATÖR VE MEHMET AKİF BEYİN GÖNÜL ALMASI GEREKİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

30
4
yanıtYanıtla
Rafflesia:

O an sormasına izin verilecekti ayıp ettiler. Soru seçilmez sonuç olarak bakanlıkta yapmış bir siyasetçi Kurum ve şu an büyük şehir belediye başkan adayı ne yapalım onun aile whatsApp grubunu komik misiniz???

33
1
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Korkuya bak ya , yazık .. Mehmet Akif Erdoy 'da dümen kırmış belli ki..

19
2
yanıtYanıtla
çoşkulu:

istanbul da mahalle bile emanet edilemez bu adama

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title