Haberler

Mansur Yavaş, Erdal Beşikçioğlu ile fotoğrafını paylaştı: 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz

Güncelleme:

"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" için kamera karşısına geçen Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Yavaş, usta oyuncuyla çektirdiği fotoğrafa "Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz" notunu düştü.

Hayranları tarafından merakla beklenen 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimleri başladı. Oyuncular, okuma provasının ardından setteki ilk gün için Ankara'da bir araya geldi.

YAVAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Fenomen dizide Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, Beşikçioğlu'yla çektirdiği fotoğrafa "Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz" notunu düştü.

İşte Yavaş'ın o paylaşımı;

Mansur Yavaş, Erdal Beşikçioğlu ile fotoğrafını paylaştı: 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz

Kaynak: Haberler.com / Politika

Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ismail bey :

Sanatçılar Tayyip Erdoğanla fotoğraf çektirince adları yalaka oluyor. mansurla çektirince ne oluyor acaba..

284
378
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Demokrat, adaletli, vatansever, özgürlükçü ve en önemlisi dürüst oluyorlar. Diğer resimdekiler bunların tam tersi oluveriyorlar.

yanıt280
yanıt126
levent tugcu:

Mansuru severim ama doğru konuştun kardeş.

yanıt1
yanıt0
Semih Yildiz:

Muharrem ince de olduğu gibi mansur balonunuzda patlar kokusundanda en çok siz rahatsız olursunuz.

135
400
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

yalakadan sanatcı olmaz demişti birileri.

109
91
yanıtYanıtla
Emre Guler:

Kendını ıspat etmıs bır sınemacı neden beledıye baskanına yalakalık yapsın onu anlamadım bu ulkede yalakalık yapmak ıcın daha ust kısımlar ıle resım cekııp atmak gerekıyor

yanıt2
yanıt1
Hamit Gündoğdu:

Behzat c yi bilmem ama Mansur beyi severim ve Ankara aşığıyım. Ankara merkez komutanlığında askerdim 1980 Mayıs ta tezkere aldım. En çok ta çiğ nohut yemeyi özledim.

85
44
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Sayın Mansur Yavaş'a nasip olursa Cumhurbaşkanlığı da çok yakışacak. Saygılarımla.

65
44
yanıtYanıtla
Sadık:

Ammada şişirdiler bu Adamı.

2
7
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Ben sadece Ankara'ya üzülüyorum.

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title