Haberler

Ldp Adayından 10 Kişiye Miting

1 Kasım seçimleri için siyasi partilerin seçim mitingleri devam ederken Liberal Demokrat Parti Düzce milletvekili adayı İsmail Çelebi Anıtpark meydanında miting düzenledi.

1 Kasım seçimleri için siyasi partilerin seçim mitingleri devam ederken Liberal Demokrat Parti Düzce milletvekili adayı İsmail Çelebi Anıtpark meydanında miting düzenledi. "Oyunuzu mutlaka kullanın" diyen LDP adayını izlemeye gelenlerin sayısının az olması dikkat çekti.

1 Kasım Erken Genel Seçimler için siyasi partilerin seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ederken Liberal Demokrat Parti Düzce milletvekili adayı İsmail Çelebi de Anıtpark Meydanı'nda bir miting düzenledi. Polisin güvenlik önlemi aldığı ve barikatlarla çevirdiği miting alanında Çelebiyi izlemek için ise oldukça az kişi katıldı.

MHP ve HDP'nin üçüncü parti olma mücadelesi verdiğini söyleyen İsmail Çelebi, oy kullanmayan seçmelerin 2 partinin aldığı oylardan daha fazla olduğunu bu nedenle kendisinin daha büyük olduğunu söyledi. Çelebi, "MHP ile HDP üçüncü parti olduklarını söylüyorlar. Sen mi büyüksün ben mi büyüğüm savaşı veriyorlar. Ben onlardan daha büyüğüm. Şöyle ki; birisi almış 6 milyon oy, birisi almış 7 milyon oy. Netice itibarıyla 80 milletvekilleri var. Türkiye'de sandığa gitmeyenlerin sayısı 9 milyon. Oy kullanmayanların vereceği oylarla 125 milletvekili çıkabilir. Gele vatandaşım sen oyunu kullan. Kime kullanırsan kullan ama oyunu kullan. 2011 yılından 2015 yılına kadar Türkiye'de 51 tane siyasi parti kuruldu. Ama ben bir yere gitmedim buradayım" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Çelebi Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title