Haberler

İYİ Parti'de İdris Naim Şahin depremi! Parti kurucusu Nuray Özdemir görevinden istifa etti

Güncelleme:

Ordu'da İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı ve parti kurucusu Nuray Özdemir, İdris Naim Şahin'in 1. sıra milletvekili adayı yapılmasına tepki olarak partiden istifa etti. Özdemir, "Emeği hiçe sayanlarla aynı yolda yürümemin bir anlamı yok" açıklamasında bulundu.

Bir dönem AK Parti'de siyaset yapan, İçişleri Bakanlığı döneminde potları ve gafları ile tepki toplayan İdris Naim Şahin, bakanlık görevinden alınmasının ardından partiden istifa etti.

SAADET'E GEÇEREK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

İstifasının ardından Milat Partisi'ni kuran ancak beklediği ilgiyi göremeyince kurduğu partiden istifa eden Şahin, CHP ile temas kurdu. Burada ilgi göremeyen Şahin, Saadet Partisi'ne geçerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

İSTİFA EDEREK İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Seçimi kaybeden Şahin, Genel İdare Kurulu Üyesi olduğu Saadet Partisi'nden istifa ederek bu kez İYİ Parti'ye geçti. Şahin, Ordu 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi. Şahin'in adaylığı partide tepkiye sebep oldu.

"EMEĞİ HİÇE SAYANLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEM"

İYİ Parti'nin Ordu İl Kurucu Üyesi ve eski İl Başkan Yardımcısı Nuray Özdemir, görevinden ve partisinden istifa etti. Özdemir açıklamasında, "Aktif olarak siyaset yaptığım, kurucu üyesi olduğum, 3 yıl mali başkanlık ve il başkan yardımcılığı yaptığım İYİ Parti'den kendime olan saygımdan dolayı istifa ediyorum. Emeği hiçe sayanlarla aynı yolda yürümemin bir anlamı yok" dedi.

İYİ Parti'de İdris Naim Şahin depremi! Parti kurucusu Nuray Özdemir görevinden istifa etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin Nuray Özdemir Milletvekili Naim Şahin İYİ Parti Ordu Politika Haberler

500

Yorumlar (13)

Poyraz:

İyi parti dağıldı gidiyor

521
89
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

bu daha baslangic devami cok gelecek yavuz bey bosuna konusmadi kumar masasi degil kumar oynatma masasi

480
89
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Meral hanımı ve ekibini tebrik ediyorum. Doğru yolda ilerliyor

200
312
yanıtYanıtla
ferfer:

son dakikada iyi partinin balon olduğunu ve yüzde 1 oy bile alamayacağını anlayan uyanıklar güruhu gemiyi terk etmeye başladı olay bu

143
36
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

DAHA ÇOK KAFANIZI TAŞLARA VURUSUNUZ KENDİ SEÇMENİNE GÜVEN VEREMEYEN ÜLKEY NASIL GÜVEN VERSİN.

149
23
yanıtYanıtla
Ugur kesik:

Genel başkanlar hiç bir zaman temayül yoklamasına dikkat etmedikleri için biz kimi koysak millet oy vermek zorunda dedikleri için bu gibi durumlar sürekli olmakta milletin iradesi hiçe sayılmaktadır.

162
7
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

zaten öyle demiyorlarmi tipis tipis

yanıt81
yanıt5
Bilir Kişi:

Yahu noluyor bu iyi(kötü) partiye? İstifa eden edene. Geçende yine biri çıktı baraj altındayız dedi falan. %20 lerde alacağız diyen emekli emice vardı bir tane nerede o la? :)

140
25
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Biz ne diyoruz bu aday hakkında , soran yok. Bize düşen ballı emekli maaşlarını finanse etmek. Tek kişi ile olmuyor bu işler. Geçmişte ne yapmış , kariyeri ne , ne bekleniyor ... hem de liste başı. Hiç mi vatandaşa saygınız yok

138
9
yanıtYanıtla
ferfer:

idris naim şahin aklımda kalan garibanın birine takla attırıp oynatıp dalga geçmesi başka bişey yok dolayısıyla eskiden olduğu partisinede yeni girdiği partisinede oy yok bu adam nereye dokunduysa oraya oy yok

107
12
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title