Haberler

İstanbul Aşkına İlan Verdiler

İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı Olabilmek İçin Mücadele Veren Topbaş ile Kılıçdaroğlu Arasındaki Rekabet, Sevgililer Günü'nde İstanbul'a İlan -I Aşk Etmelerine Kadar Vardı.

İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için mücadele veren AKP’nin adayı Kadir Topbaş ile CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki rekabet, Sevgililer Günü’nde İstanbul’a ilan-ı aşk etmelerine kadar vardı.

Topbaş, Kılıçdaroğlu için "İstanbul’u bilmez. İsterse elektronik rehber verelim" demiş, Kılıçdaroğlu da, İstanbul aşkı için çamurda ayakkabısını feda edip Topbaş’a "Koşu bandından insin, İstanbul’u öyle gezsin" cevabını vermişti.

Paralar ceplerinden

Topbaş, 11 gazeteye verdiği tam sayfa ilanın parasını cebinden ödedi. Kadir Topbaş’ın Basın Danışmanı Ahmet Faruk Yanardağ, "Başkanın sevgililer için düşündüğü bir mesajdı bu. Kendi bakışını, duygularını bütünüyle yansıtan bir reklam oldu" dedi. Yanardağ, Topbaş’ın ilan için ne kadar ödeme yaptığını açıklamadı. Kılıçdaroğlu da 5 gazeteye verdiği, 4 sütun 25 santimetrelik ilan paralarını kendisi ödedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title