Haberler

İmamoğlu'ndan, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığı çıkışına ilk yorum

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz" açıklamasına ilk yorum geldi. İmamoğlu, "Bir başka partinin aday çıkartıp çıkartmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz" açıklaması ile ilgili konuştu. İmamoğlu konuyla ilgili yorum yapmanın doğru olmayacağını belirtti.

DEMİRTAŞ'TAN SÜRPRİZ ADAYLIK ÇIKIŞI

Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlere kilitlenirken, cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan dikkat çeken bir çıkış geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına yeşil ışık yakan Başak Demirtaş, DEM Parti'yi işaret etti.

Demirtaş, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için henüz partimiz DEM Parti'den bize bir öneri gelmedi, ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz. Bu durumda birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul'da kazanmak için yarışa gireriz ve iddialı oluruz" ifadelerini kullandı.

İmmaoğlu'ndan, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığı çıkışına ilk yorumBaşak Demirtaş

İMAMOĞLU: BİR ADAYIN YORUM YAPMASI DOĞRU DEĞİL

Bugün bir açılış törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gazeteciler, Demirtaş'ın adaylık ihtimalini ve bu yöndeki sözlerini sordu. İmamoğlu ise "Bir başka partinin aday çıkartıp çıkartmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil. Dolayısıyla bu konu DEM Parti'nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı Selahattin Demirtaş Ekrem İmamoğlu Başak Demirtaş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

golebicemarti golebicemarti:

Sy.İmamoğlu/Yavaş seçilir seçilmez 2 sene Kovid-19 sürdü, 2 senesini de Hükümet baskısına saysan/Topladıkları yardımlara bloke koyma vs. gibi, adamlara sadece 1 sene gibi bir süre kalıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen pandemi sürecinden kimseyi aç ve açıkta bırakmayarak tereyağından kıl çeker gibi geçirmişlerdir. H.Ekmek halen 5TL., İETT bileti 15TL. civarındadır. Başkası olsaydı H.Ekmek en az 15TL., Normal Ekmek 25TL., İETT bileti 35TL. olurdu. Yağmur bereketi ona keza, barajlar dolmuştur. Say.

42
69
yanıtYanıtla
Hasan Has:

Ziyaaaaaaa

yanıt19
yanıt11
Hasan Has:

Ziyaaa başlatma şimdi. Sayarsam altından kalkamassın

yanıt18
yanıt9
serdar Yılmaz :

iBB nin aldığı ve boşa harcadığı Konser ve Reklama Ayırdığı milyonlarca Dolar nereye gitti..Trafik Sorununu mu çözdü, Kentsel Dönüşümle ilgili ne yaptı İstanbula..Tuzlama bile yapamadı..Sel Oldu Ortalıkta Yok..Sen Neyi Kimi Savunuyorsun ya..!!

yanıt62
yanıt28
Murat Dururr:

HEPİNİZ DEM PARTİNİN ÖNÜNDE BİYAD EDECEKSİNİZ

21
82
yanıtYanıtla
Ay kural:

Buna HDP 'nin Ak Partiye tam destek olması denir. Güzel bir durum....

46
54
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Eğer aday olmazsa, tam tersi olan, hdp chpye tam destek olması diyecek misin? hayır tabiki :) çünkü sizin gibiler ahlak ve karakter züğürdü olarak yaşamlarınızı sürdürüyorsunuz :)

yanıt78
yanıt11
Can:

Kesin murat kurum kazanacak . Boşuna para harcamayın . Hatta şimdiden bırakın da 2 ay boş gitmesin .

60
34
yanıtYanıtla
mehmet vezir can:

ekrem ekrem ekrem bey...hiç yakıştımı olurmu böyle insan eski ve mustakbel ortagı hatta kankası nurettin beye ilgiisiz olabiler mi

27
50
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title