Haberler
Güncelleme:

İmamoğlu'ndan, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığı çıkışına ilk yorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz" açıklamasına ilk yorum geldi. İmamoğlu, "Bir başka partinin aday çıkartıp çıkartmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

golebicemarti golebicemarti:

Sy.İmamoğlu/Yavaş seçilir seçilmez 2 sene Kovid-19 sürdü, 2 senesini de Hükümet baskısına saysan/Topladıkları yardımlara bloke koyma vs. gibi, adamlara sadece 1 sene gibi bir süre kalıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen pandemi sürecinden kimseyi aç ve açıkta bırakmayarak tereyağından kıl çeker gibi geçirmişlerdir. H.Ekmek halen 5TL., İETT bileti 15TL. civarındadır. Başkası olsaydı H.Ekmek en az 15TL., Normal Ekmek 25TL., İETT bileti 35TL. olurdu. Yağmur bereketi ona keza, barajlar dolmuştur. Say.

42
69
yanıtYanıtla
Hasan Has:

Ziyaaaaaaa

yanıt19
yanıt11
Hasan Has:

Ziyaaa başlatma şimdi. Sayarsam altından kalkamassın

yanıt18
yanıt9
serdar Yılmaz :

iBB nin aldığı ve boşa harcadığı Konser ve Reklama Ayırdığı milyonlarca Dolar nereye gitti..Trafik Sorununu mu çözdü, Kentsel Dönüşümle ilgili ne yaptı İstanbula..Tuzlama bile yapamadı..Sel Oldu Ortalıkta Yok..Sen Neyi Kimi Savunuyorsun ya..!!

yanıt62
yanıt28
Murat Dururr:

HEPİNİZ DEM PARTİNİN ÖNÜNDE BİYAD EDECEKSİNİZ

21
82
yanıtYanıtla
Ay kural:

Buna HDP 'nin Ak Partiye tam destek olması denir. Güzel bir durum....

46
54
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Eğer aday olmazsa, tam tersi olan, hdp chpye tam destek olması diyecek misin? hayır tabiki :) çünkü sizin gibiler ahlak ve karakter züğürdü olarak yaşamlarınızı sürdürüyorsunuz :)

yanıt78
yanıt11
Can:

Kesin murat kurum kazanacak . Boşuna para harcamayın . Hatta şimdiden bırakın da 2 ay boş gitmesin .

60
34
yanıtYanıtla
mehmet vezir can:

ekrem ekrem ekrem bey...hiç yakıştımı olurmu böyle insan eski ve mustakbel ortagı hatta kankası nurettin beye ilgiisiz olabiler mi

27
50
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title