Haberler

İmamoğlu'nu deprem bölgesinden kovan eski vekilden yeni paylaşım

Güncelleme:

Eski AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, deprem bölgesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı sözlü saldırıyla ilgili "Tiyatronuzu bozduğum için mi bu kadar öfkelisiniz" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş'a giderek depremzedeler ile buluştu. Eski AK Parti Kahramanmaraş Nursel Reyhanlıoğlu, depremzedeler ile konuşan İmamoğlu'na "Defol İngiliz uşağı" diye bağırarak sözlü saldırıda bulundu.

"TİYATRONUZU BOZDUĞUM İÇİN Mİ ÖFKELİSİNİZ?"

Büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası gözlerin çevrildiği Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Bahsi geçen videonun kesilerek servis edildiğini belirten Reyhanlıoğlu, "Acım büyük. Doğup büyüdüğüm, yaşadığımşehrimde bir çok yakınımı,dostumu kaybettim. 50 metre yukarıda devletim, gönüllü insanlar çalışırken devlet burada yok diyen kişiye adres sorduğumda cevap veremediği kısmı videodan neden kestiniz? Tiyatronuzu bozduğum için mi bu kadar öfkelisiniz" ifadelerine yer verdi.

İşte Reyhanlıoğlu'nun o paylaşımı;

İmamoğlu'nu deprem bölgesinden kovan eski vekilden yeni paylaşım

İMAMOĞLU: HUKUKİ HAKLARIMI ARAYACAĞIM

Öte yandan olayla ilgili İmamoğlu'ndan da bir değerlendirme geldi. Konuyla ilgili hukuki haklarını arayacağını ifade eden İmamoğlu, "Ben orada geziyorum. Bir genç koşarak geldi. Sarıldı bana. Ağlarken yere yığıldı, ayağa kaldırdım. O ara başkası geldi derdini anlattı. Konuşuyoruz. Bir başkası geldi, dedi; 'Beylikdüzü'nden beni tanıyor musun?' Böyle bir hakaretler, nasıl bir bağırış. Bir kaç dakika oldu oralı olmadım. Hatta yanımda 'Sen Maraş'lı değilsin' dedi. Ben de döndüm 'Normal değilsin abla beni rahat bırak' dedim. Sonra basına yansıyan o lafları söyledi. Normal vatandaşa hiçbir şey diyemezsin, ne dese dururuz. Milletvekili olduğunu 2 saat sonra öğrendim. Hukuki haklarımı arayacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Kahramanmaraş Milletvekili AK Parti Kocabaş Deprem Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Gülsüm Ilter:

Orda insanlar can savaşı verirken bir kadın olarak böyle tavır sergilemek yersiz varsa reklam varsın olsun reklam ugrunada olsa bir cana el uzatsalar kim olursa olsun bırakın uzatsınlar tek amaç olmalı can kurtarmak

975
169
yanıtYanıtla
Haci ismail Bayhan:

O kadının tavrı net ve içten milletin acısı varken biri çıkıp devlet yok demesi siyaset yapması yersiz haberi iyi oku yorum yap

27
84
yanıtYanıtla
taner ipek:

nursel hanım ingiliz arama kurtarma ekibine de bu tepkiyi verdi mi acaba neyden utansam bilemiyorum

92
15
yanıtYanıtla
Ara Dan:

İngilizin ne olduğu kim olduğu belli Ekrem kim peki görünen kim gerçekte kim? Niye seçilince Yunanlılar sevinç naraları attı düşündün mü.

yanıt10
yanıt27
ERKAN :

Ara Dan kimse sevinç narası atmadı senin gibi kim ne derse ona inanan iftira atanların uydurması bu. Sizin Allahtan korkunuzda kalmamış

yanıt5
yanıt2
Hakan Şamasas:

Neyden utan biliyor musun Elazığ'da deprem zedeleri ziyaret edip ardından Erzurum'a kayak yapmaya gidenlerden, İstanbul' da sel felaketi olurken Bodrum'da tatil yapanlardan utan aslında Kahramanmaraş'tan sonra Antalya'ya tatile gitmesini bekledik ama ....

yanıt13
yanıt25
mahalle sakini:

Adama evinin adresini sordu adam söyleyemedi gak guk etti ifşa olunca kadının üsütne yürüdüler. Bu provakatör zorbaların tutuklanması lazım.

20
56
yanıtYanıtla
levent uysal:

mahalle sakini yapma kardeşim artık. Depremin ilk günde volkana da hatay depremi için goy goy yapma dedin sildin sonra paylaşımını her türlü abuk subuk yorum sende acılıyız şu aralar yapma.

yanıt2
yanıt0
ERKAN :

bu zihniyet kendini her yerin sahibi sanıyor. Camiye giremezsin deprem bölgesine gelemezsin. siz kimsiniz ya kimmmm

33
18
yanıtYanıtla
M Key:

Kimsenin oyununu bozduğun yok hanımefendi sadece kendini bozmuşsun. A haber ve A tv'de propaganda yapmak için insanların canını malzeme edenlerin tiyatrosu da bozulur bir gün... Allah büyük. Bu dünyada olmazsa ahirette alırız hakkımızı

36
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title