Haberler

İmamoğlu canlı yayında Bakan Soylu'nun çök-kapan-tutun hareketini taklit etti

Güncelleme:

Habertürk ekranlarına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem seferberliği planını anlattığı sırada bir anda yere çömelerek isim vermeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir tatbikat esnasında yaptığı hareketi taklit etti.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Habertürk ekranlarına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun deprem tatbikatı sırasında yaptığı hareketi taklit etti.

SOYLU'NUN ÇÖK-KAPAN-TUTUN HAREKETİ GÜNDEM OLMUŞTU

Kasım 2022'de tüm Türkiye'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' yapılmıştı. O tatbikat sırasında çökkapan-tutun hareketi yapan İçişleri Süleyman Soylu ise gündem olmuştu.

İmamoğlu canlı yayında Bakan Soylu'nun çök-kapan-tutun hareketini taklit etti

Kaynak: Haberler.com / Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu Habertürk Deprem Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

erman genç :

Vizyonsuz çıkmış kredi kullandıracakmış ıvır zıvır,, İstanbul belediyesini krediye boğdu ödemeden devlete yıkıp gidecek her şey çok güzel oldu maşallah istanbulda

444
165
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Evraklar sende mi??Habire sallayın troller.Allah bilir İstanbul'da yaşamıyorsun bile

yanıt67
yanıt108
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

ERMAN İMAMOGLUNDAN ÖNCE KREDİ YOKMUYDU? BORÇ BATAGINDA BİR BELEDİYEYİ ALDI SİZİN GİBİ MİLLETE YARANILMAZ.

yanıt75
yanıt128
ihtiyar:

Aşağıya yorum yapanlar sür cahil okumuyorlar araştırmıyorlar istanbulun borcu neydi ne oldu yıllara göre ayrıntlı bulabilirler ekrem geldiğinden beri borç 4 katına çıkmış icraat sıfır

yanıt146
yanıt43
Onur Yener:

İmamoğluna oy verenleri tek tek psikoloğa göstermek lazım, zira İmamoğluna oy vermek aklı başında insanın yapacağı şey değil.

318
238
yanıtYanıtla
Fatih :

belli soylu senin canını çok yakmış. ama sen daha dur seçimlerde görüşeceğiz.

230
161
yanıtYanıtla
ihtiyar:

imamoğlu 17 milyuar borcu devralmış borcu 100 milyar liraya çıkarmış binlerce kişiyi işten çıkarmış istanbula tek bir katkı sunmamış hazır projeleri kendine maal etmiştir. İett ücretler 2.5 liradan 10 liraya çıkarmış verdiği sözleri tutmamıştır.

249
121
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

doğalgaz ve elektrik faturalarını nasıl buluyorsun onların da hesabını soracak mısın? Onu da İmamoğlu yaptı? Bir şeyin hesabını sorup diğerinin sorulmaması neye işaret acaba bu kadar belli etme kendini

yanıt58
yanıt94
gngr xxx:

Çok iyi yapmış varmı ötesi

yanıt11
yanıt27
AkÇalı:

bakan soylu yarasına çok basıyor napsın sahte imam

144
134
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title