Haberler

Hamdi Sedefçi: CHP'nin Edirne'de Hiç Şansı Yok

Güncelleme:

Aday belirleme sürecinde CHP tarafından aday gösterilmeyen Hamdi Sedefçi, "CHP Edirne'de bitti. Yarış AK Parti ve DSP arasında geçecek." dedi.

1999-2004 yıllarında Anavatan Partisi'nden belediye başkanı adayı olan Cengiz Varnatopu karşısında seçimi kaybeden Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 1989-1999 ve 2004-2014 yılları ile birlikte tam 20 yıldır CHP'li belediye başkanı olarak Edirne'yi yönetiyor.

CHP'DEN SEDEFÇİ SÜRPRİZİ

Edirnelilerin yakından tanıdığı bir isim olan Hamdi Sedefçi 2014 yerel yönetim seçimlerinde sürpriz bir şekilde CHP'den aday gösterilmedi. Edirne, Sedefçi'yi beklerken CHP ise Edirne Milletvekili Recep Gürkan'ı aday gösterdi. Sedefçi zaman kaybetmedi ve hemen CHP'den istifa ederek DSP'den belediye başkanlığı adaylığını açıkladı. Sedefçi'ye göre anketlerde birinci çıkmasına ve son günlere kadar 'aday sensin' kulislerine rağmen ortada çok ciddi bir kumpas ve ihanet var. Peki, Sedefçi'nin üzerini kimler neden çizdi? Yaşanan bu durumu kumpas, katliam, hainlik ve Edirnelilere ihanet olarak yorumlayan Hamdi Sedefçi Haber7'ye konuştu.

"CHP'NİN HİÇ ŞANSI YOK"

Edirne'nin CHP'nin kalesi olduğu söylemlerini kesin bir dille yalanlayan Sedefçi, "Edirne'de yapı olarak sağ ve sol eşittir. Kafa kafayadır. Burası CHP'nin kalesi bir şehir değildir. Burası demokratların kalesidir. Burada insanlar daha çok isme oy verir. Şuanda Edirne'de DSP'nin oyunun çok fazla olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama ben iddia ediyorum DSP Edirne'de oy patlaması yapacaktır. Ben 30 Mart akşamı yaptığım anketleri de göz önünde bulundurarak bunu söylüyorum büyük farkla seçimi kazanacağıma inanıyorum.Bizim DSP olarak CHP ile yarışmamız söz konusu bile değil. CHP'nin adayı eski vekil resmen hain ve ihanet yapan, halkın da ihanet ettiğini bilen bir isim. Bu adam ile birlikte her ne kadar CHP ismi de ön plana çıkarılsa ve ihanet kamufle edilmeye çalışılsa da Edirne halkı asla enayi değildir. Hesabı sandıkta soracaktır. Bizim buradaki rakibimiz AK Parti'dir" dedi.

"30 MART'TA TOKADI YİYECEKLER"

CHP'nin Edirne'ye ihanet ettiğini ve Edirnelileri küçük gördüğünü söyleyen Sedefçi sözlerine şöyle devam etti: "CHP aday konusunda resmen katliam yaptı ve Edirne'ye ihanet etti. Anket sonucuna rağmen başka bir adayı dayayamazsın. Edirne koyun sürüsü değil. Edirne aslan gibi demokrattır. Kimsenin Edirne'ye dayatma ile şuna oy vereceksin demekle oy alma şansı yoktur. Genel Başkanımızı 'burası CHP'nin kalesidir. Ceketi koysak dahi alırız' diyerek kandırdılar. Edirne seçmenini küçük gördüler ancak 30 Mart'ta sandıkta tokatı yiyecekler. Edirne'den yaptıkları yanlışın cevabını alacaklar. Ey parti yanlış yapıyorsun kendine gel diyeceklerdir."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Hamdi Sedefçi Ak Parti Politika Haberler

500

Yorumlar (36)

kilislimarketoylumlu79@hotmail.com:

chp her yerde bitmiştir zaten

41
29
yanıtYanıtla
T.C. İBRAHİM UZUNibrahimuzun39@hotmail.com:

HAMDİ SEDEFÇİ EĞER SEN MEMLEKETE VE EDİRNE YE HİZMET EDEN BİRİSİ İSEN MENFAATLERİN ELİNDEN ALININCA YÖN DEĞİŞTİREN KİŞİ OLMAZDIN YETMEDİ Mİ ÜÇ DEVREDİR BAŞKANLIK YAPTIĞIN ZATEN MENFAAT PEŞİNDE KOŞAN CHP GÖRÜNEN KİŞİLER BU PARTİYİ BU HALE GETİRMİŞTİR. HİÇ Mİ UTANMIYORSUN.

46
23
yanıtYanıtla
Ermansd@yaho.com:

ne 3 dönemi 4 dönemdir başkan yani 20 yıldır. Aynı gökçek gibi, helal olsun chp yönetimine, kaybetmeyi göze alarak bu hareketi yapmışlar, umarım edirne halkıda bu tiplerin cezasını verir yine chp kazanır.

yanıt0
yanıt0
göçmenzekiylmaz@hotmail.com:

Edirne de MHP nin adayına destek verecez sedefçi artık değişim şart ak parti desen boğazına kadar yalan ve harama bulaşmış artık değişim zamanı

34
24
yanıtYanıtla
Salih ÖZGENÇsalihozfenc@gmail.com:

Yazıklar olsun size ve anlayışınızdaki tüm ikbal peşinde koşanlara. Kına yakın artık müsait yerinize. Utanır insan, insan utanır Sedefçi efendi. Siz olmazsanız ülke olmayacak, kimse belediyecilik yapamayacak öyle mi? Siz busunuz işte...

45
10
yanıtYanıtla
...hsn.ozd@hotmail.com:

Kılıçdaroğlunun Türk siyasetine kazandırdığı ANTİBAŞBAKANİZM sayesinde sabah akşam devamlı aynı şeyi konuşuyor,millete artık ÖÖĞĞ geldiği için EDİRNE değil daha nereleri kaybedecek CHP göreceksiniz.

23
24
yanıtYanıtla
ADANALImuratturk.322@hotmail.com:

BÖYLE BIR ZAMANDA ADAY YUZUNDEN CHP OY KAYBETMEZ...AMA AKP KIMI ADAYLIGA KOYARSA DA KOYSUN...EDIRNEDE DEGIL SADECE BIRCOK ILDE OY KAYBI YASAYACAKTIR....BIRCOK BUYUK SEHIRI KAYBEDECEKTIR..EMIN OLUN...CUNKU ADAYLARI BOŞ....

25
22
yanıtYanıtla
hasan altınorduhasan.altinordu@hotmail.com:

hamdi efendi başkanlık makamı o kadarmı tatlı.yoksa menfaatmi elden gidiyor.sen chp nin başarısız olmasına zemin hazırlıyorsan yuh olsun sana

25
20
yanıtYanıtla
necla özkanneclan54@hotmail.com:

bu yorum çok harika..kendini bu kadar yırttığına göre sizin yazdığınızı onaylıyorum..babadan oğula mı bırakacaktı koltuğu yoksa..vallahi CHP onunla varolmadı onsuz da batmaz.. CHP türkiye nin yıkılmaz kalesi..sedefçi yokkende vardı ve hep var olacak..

yanıt0
yanıt0
alperagueven@gmx.de:

Recep Gürkanı kim Vekil yaptı kim? Onunla işbirliği yapan düne kadar kimdi? Yapmayın lütfen Sayın Sedefçi. Aday olsaydınız iyiydi, olmayınca DSP öyle mi?

33
11
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title