Haberler

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bursa'ya 60 Milyonluk Yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret eden Gürsu, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Yenişehir ve İznik belediye başkanları, ilçelerinde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili taleplerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret eden Gürsu, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Yenişehir ve İznik belediye başkanları, ilçelerinde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili taleplerini iletti. Bakan Kılıç, projelerin hayata geçirilmesi için gerekenleri yapma sözü verdi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay ile görüştü. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in aracılığıyla yapılan ziyarette AK Parti Bursa milletvekilleri Önder Matlı ve İsmail Aydın'da da hazır bulundu. Ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan ilçelerindeki devam planlanan bakanlık yatırımlarıyla ilgili son durumları hakkında bilgi alan başkanlar, söz konusu yatırımların ilçelerine kazandırılmasını istedi.

Başkanları tek tek dinleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa için bakanlık tarafından yapılması istenen projelerin toplam maliyetinin yaklaşık 60 milyon lira civarında olduğunu söyledi. Bir süre önce Bursa'ya gittiğini ve bazı projelerin yapılması planlanan alanları da incelediğini belirten Kılıç, "Maksadımız yatırımları projelendirmek ve hızla hayata geçirmektir" dedi.

Bakanlığın 2015 yatırım bütçesini hazırlıklarının devam ettiğini de vurgulayan Bakanı Kılıç, söz konusu projelerin tamamının 2015 yatırım planına alınacağı müjdesini verdi. Bakan Kılıç, "Biz gençlerimizin kaliteli vakit geçirecekleri çok sayıda tesis yaptık. Bundan sonra da yatırımlarımız aynı hızla devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Şahin de toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, AK parti iktidarında gençlerle ilgili projelere büyük önem verildiğinin altını çizdi. Vekil Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Bursa için hedefledikleri projeleri hayata geçirmek konusunda kararlı bir tutum sergilediğini belirterek, "Çok verimli bir toplantı yaptık. Sayın bakanımız başkanlarımıza aracılığıyla Bursa'ya çok güzel müjdeler verdi. Projelerin hayata geçmesi için bizde gereken hassasiyeti göstereceğiz. Sayın Bakanımıza verdiği müjdeli haberler için teşekkür ettik" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Mustafakemalpaşa Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title