Haberler

Feramuz Üstün'den Ankara SMMMO'ya Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün, Ankara SMMMO Başkanlığı'na seçilen Mehmet Okkalı'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulu yapılan Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı'na seçilen Mehmet Okkalı'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Ankara İl Genel Meclis Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslanoğlu ile birlikte Okkalı'yı ziyaret eden Üstün, "Burası sadece protokol olarak takip ettiğim bir yer değildir. Benim de delege olarak katılmış olduğum ve her zaman içinde bulunduğum sorunlarını dert edindiğim ve sevinçlerine de ortak olduğum ASMMM'nin yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza ve ekibine başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title