Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'metro' cevabı: Matematiği bile unutmuş

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un "5 yılda 8 kilometre metro yaptılar" sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan cevap geldi. İmamoğlu, "Matematiği bile unutarak siyaset yapan arkadaşların, nasıl unutkan olduğunu Kanal İstanbul sorusuna verdiği cevap ile görebilirsiniz." dedi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Haliç Kongresi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısında İstanbul'a dair projelerini açıkladı. İstanbul'un trafik sorunu üzerine çalışmalarını bir başlıkta toplayan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. İmamoğlu'ndan ise jet hızında bir yanıt geldi.

KURUM: 8 KİLOMETRE METRO HATTINI ZOR YAPTILAR

10 başlıkta hedeflerini açıklayan kurum göreve geldikleri taktirde raylı sisteme ağırlık verip trafik çilesini bitireceklerini söyledi. Kurum, "Açtık dedikleri 47,3km'lik metro hattının gerçekte 8 km'sini zor yapabildiler. Devam eden metro projelerini iptal ettiler. İptal etmek yetmezmiş gibi kazısı yapılan metro şantiyelerimize kamyon kamyon beton döktüler." diye konuştu.

"MATEMATİĞİ BİLE UNUTARAK SİYASET YAPANLAR"

Murat Kurum'un sözlerine İmamoğlu'ndan cevap gecikmedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli Parseli Temel Atma Töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kurum'un metro hatlarına yönelik eleştirilerine yanıt verdi. İmamoğlu, "65 kilometrelik metro hattımızı tamamlamış olacağız mart ayında. Matematiği bile unutarak siyaset yapan arkadaşların, nasıl unutkan olduğunu Kanal İstanbul sorusuna verdiği cevap ile görebilirsiniz." dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Düne kadar savundukları her şeyi bir anda unutan insanlar ya da seçimde eğer fayda verecekse her türlü yola başvuran anlayışları biliyoruz. O yüzden çok önemli değil benim açımdan verdiği rakam veya sayı."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Siyaset Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (89)

sade vatandaş:

imamoğlu önceki yönetimin hatalı inşaa ettiği alibeyköy tramvay hattının haliç kısmındaki çöken yerleri söküp yüzlerce kazık çakılarak düzeltti mecidiyeköy mahmutmey metrosundada önceki yönetimin yaptığı hataları düzeltti bu hataları yapanlar ise alğı yaratmak için bir halk otobüsüyle imamoğlu aleyhine iett filmi çevirmeye çalıştılar

879
815
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kaç para alıyorsunuz trollük için. bu kadar yalana inan ihtimali olan birinin bilgisayar kullanabildiğine inanmak istemiyorum.

yanıt399
yanıt419
Sinem Sungur:

Buranın kadrolu elemanısınız sanırım. Masallah her haberın altında yalan yanlıs hukumetı gömmek için buyuk caba harcıyorsunuz. Cok da sade vatandas oldugunuzu dusunmuyorum

yanıt610
yanıt510
ihtiyar:

ayhan sen trol muhalifsin

yanıt147
yanıt96
Ilhanturgay Kul:

allah razı olsun imamoğlundan yapılmayanları yaptı yarım bırakıp kaçanların yapmadıklarını yaptı hiç bir şey yapmasa bile alibeyköy eminönü tramvayını yaptı bitirdi eyyyyyyyy millet gözünü aç uyuma gör yapılanları istanbulda bir tane talebe yurtu yoktu kent lokantaları yoktu millet 40 liraya 4 çeşit yemek yiyiyor nankör olmayın...ya

yanıt228
yanıt363
Ali Yeğin:

yorumcu davut ,kimin 200 Bin troll beslediğini bu halk biliyor. madem böyle güzel fikirleri vardı neden 21 sene boyunca uygulamadılar.Burada yazılanları okuyabilecek orta akla sahip biri memleketin geldiği durumu görür..sana kaymaklı iş mi verecek,makarnamı kömür mü alacaksın sen onu açıkla önce.

yanıt173
yanıt185
sivri:

Bakan olmuş birde ama hala yalanlarla iş götürmeye çalışıyor benim bildiğim 65 km metro hattı yapldı belgeleri ile mevcut insan utanır yalan söylerken

356
348
yanıtYanıtla
mahmut:

Önceki dönemden yapılan bitme aşamasında olanları açılış yapınca da mı eko yapmış oluyor ve devletimn yaptığı işleri de dahile den Ekovski

yanıt311
yanıt198
Solomon Kane:

bunlarda yalan farz gibi birşey

yanıt12
yanıt4
Fatih :

insan hakkaten utanır bunu yazarken, istanbulda zaten 200-250 km arası metro hattı var. bunun 65 km ekremin yaptığını söylemek yalandır. ben 35 yıldır istanbulda yaşayan bir vatandaşım. son 5 yılda değişen bizi rahatlatan birşey olmadı. ben bu sistemden mutluyum diyen varsa çıkar peşindedir.

yanıt33
yanıt30
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title