Haberler

Dünya liderleri taziye için Kuveyt'te

Güncelleme:

- Dünya liderleri taziye için Kuveyt'te Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatının ardından dünya liderleri Kuveyt'in yeni emiri olan Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'a başsağlığı mesajlarını iletmek için Kuveyt'e akın etti.

- Dünya liderleri taziye için Kuveyt'te

KUVEYT - Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatının ardından dünya liderleri Kuveyt'in yeni emiri olan Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'a başsağlığı mesajlarını iletmek için Kuveyt'e akın etti.

Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatının ardından dünya liderleri Kuveyt'in yeni emiri olan Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'a başsağlığı mesajlarını iletmek için Kuveyt'e akın etti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih, Ürdün Kralı 2. Abdullah, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, Umman Sultanı Heysem bin Tarık, Bahreyn Veliaht Prensi Selman bin Hamed Al Halife, Katar Emiri Yardımcısı Şeyh Abdullah bin Hamed Al Sani ve Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz'in danışmanlarından Prens Mansur bin Mutaib Kuvyet'i ziyaret edenler arasındaydı.

Öte yandan,Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ABD'de tedavi gördüğü hastanede Salı günü 91 yaşında hayatını kaybetmişti. Emir es-Sabah naaşı, dün ülkenin kuzeydoğusundaki Havalli ilinde bulunan Bilal bin Rabah Cami'inde düzenlenen cenaze töreninin ardından, ülkedeki en büyük mezarlık olan Sulaibikhat Mezarlığı'na getirilerek toprağa verilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Kuveyt Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title