Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi. Azerbaycan ve Türkiye arasındaki iş birliği ve karşılıklı ilgi duyulan konuların ele alındığı görüşmede ülkeler arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda başarılı bir şekilde geliştiği vurgulandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi. Fidan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından da kabul edildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Fidan,  Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile görüştü. Ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından Fidan'ın Aliyev ile görüşmesinden tek kare fotoğraf, "Bakanımız Hakan Fidan, Bakü'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi" açıklamasıyla paylaşıldı.

Kaynak: ANKA / Politika

İlham Aliyev Azerbaycan Türkiye Diplomasi Dış Politika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title