Haberler

Deprem bölgesine giden CHP'li isimler lüks otelde konaklayıp faturasını da Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ödetmiş

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgeye giden Engin Altay, Akif Hamzaçebi, Gökçe Gökçen, Levent Gök, Engin Özkoç'un da aralarında yer aldığı CHP'li grubun Adana'da 5 yıldızlı lüks otelde kaldığı, masrafın da Adana Büyükşehir Belediye tarafından ödendiği ortaya çıktı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde sonra bölgeye giden Engin Altay, Akif Hamzaçebi, Gökçe Gökçen, Levent Gök, Engin Özkoç'un aralarında yer aldığı CHP'li grubun 5 yıldızlı otelde konakladıkları ve masraflarının da Adana Büyükşehir Belediyesi'ne fatura edildiği ortaya çıktı.

Deprem bölgesine giden CHP'li isimler lüks otelde konaklayıp faturasını da Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ödetmiş

19 GÜN OTELDE KONAKLADILAR

Sabah gazetesi tarafından servis edilen belgelere göre; CHP'li grup 6 - 24 Şubat 2023 tarihleri arasında Adana'nın beş yıldızlı otelinde belirli aralıklarla yarım ve tam pansiyon olarak konakladı. 5 yıldız otel de 28 Şubat 2023 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne konaklamanın ödenmesi için 408 bin 800 TL'lik fatura gönderdi.

Deprem bölgesine giden CHP'li isimler lüks otelde konaklayıp faturasını da Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ödetmiş

ÖZEL KALEM YAZI GÖNDERDİ: FATURAYI ÖDEYİN

Bunun üzerine Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Ejder Mehmet Sıkık, 13 Mart 2023 tarihinde Mali Hizmetler Dairesi başkanlığına fatura tutarının ödenmesi için e-imzalı yazı gönderdi.

Deprem bölgesine giden CHP'li isimler lüks otelde konaklayıp faturasını da Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ödetmiş

"DEPREMZEDE KONAKLAMA" BEDELİ YAZILDI

Yazıda, ödemenin "Belediye bütçesinden yapılacak temsil ağırlama ve tören giderleri yönergesinin 10.maddesi gereğince belde içinde gerekli olan veya mahalli örf, adet ve sosyal yaşantı içinde gerekli sayılan etkinlik ve törenler için (nişan, ölüm vb) harcama yapılabilir maddesi yer almaktır" maddesinden faydalanarak 'Depremzedelerin konaklama' bedeli olarak ödeme yapılmasını istedi. Sıkık'ın talimatı üzerine ücret otele ödendi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Adana Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Gökçe Gökçen Engin Altay Engin Özkoç Levent Gök Deprem Gökçen Adana Gökçe Haberler.com Özel 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (59)

Şerif Ali:

Neler neler harcanıyor. 408 bin mi komik rakam? 1 Adet miting maliyeti 20 milyon. Sabah gazetesi de sanki AKP liler gittiğinde ceplerinden mi ödüyor? Artık nasıl algı yaratacaklarına şaşırdılar. Ayrıca gizlilik ilkeleri paylaşımından dolayı otele soruşturma açılmalı.

455
654
yanıtYanıtla
s kcr:

Senin niye zoruna gitti yav

yanıt328
yanıt66
Abdullah Ağaç.:

Ulan belki yüzünüz.kizarir diyoruz olaya bak yandaş değil senin bu yorumun. Troll bile az gelir sen gibisine

yanıt272
yanıt35
Fahri Kösedağlı:

Bi 408 bin versene

yanıt220
yanıt17
Mehmet Vatandaş:

başkalarının neler harcadığı onları ilgilendirmemeli. Belediyenin parasını niye harcarsın partinin parasını kullan veya cebinden öde 5 yıldızlıya gitme. Ben alternatifim diyorsan farklı olacaksın. Ben derim ki o zaman bunlar iktidara gelirse oooo.

yanıt309
yanıt12
sade vatandaş:

onlar yaptı diye sende halkın parasını hesapsızca harcamanmı gerekir sen kendinden mesulsun o zaman git sende çal çırp hepiniz aynısınız doğruluk ahlak erdem olmayınca her şey oluyor aldıkları maaş haram olsun o belediyeyi yönetenlerede yazıklar olsun

yanıt136
yanıt5
Babacan yalçın:

Yemeyen bir siyasi parti yok olan gariban halka oluyor

446
29
yanıtYanıtla
Vatansever:

Yemeğin Parti Yok diyerek partiye aklamaya çalışma hangi partiden olursa olsun kimse vatandaşın parasını çarçur edemez

yanıt34
yanıt0
Perwer:

Ak partiye en büyük zararı şu Sabah gazetesi ve ahaber kanalı veriyor. Hem parti hem de havuz medyası bunun farkında mı? Bilmiyorum

75
238
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Zoruna giden ne ?

yanıt163
yanıt16
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title