Haberler

CHP'nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan tartışma yaratacak İmam Hatip çıkışı: Gençler için büyük bir travma

Güncelleme:

CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesi belediye başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu'nun düzenlediği basın toplantısında imam hatip okullarına ilişkin açıklamaları dikkat çekti. Beşikçioğlu, "Kuşakların sistemli olarak yok edilmesinden çok sıkıldım artık. Bakın 20 yaşındaki bir genç liseye başladığı zaman Anadolu Lisesi'nden başladı ama mezun olduğu zaman İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Bu büyük bir travma genç üzerinde" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı sanatçı Erdal Beşikçioğlu, CHP Bülent Ecevit Parti Okulu'nda basın toplantısı düzenledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşikçioğlu, imam hatip okullarına ilişkin ifadeleri gündem oldu. Beşikçioğlu, "Kuşakların sistemli olarak yok edilmesinden çok sıkıldım artık. Bakın 20 yaşındaki bir genç liseye başladığı zaman Anadolu Lisesi'nden başladı ama mezun olduğu zaman İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Bu büyük bir travma genç üzerinde" dedi.

CHP'nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan tartışma yaratacak İmam Hatip sözleri: Gençler için büyük bir travma

"MANSUR BAŞKANIMLA ASLA SIKINTIM OLMAZ"

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ın, Beşikçioğlu'nun aday olmasının istemediği iddia edilmişti. Bu iddiaların sorulduğu Beşikçioğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu; "Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimizde Angaralıyız..."

"TEKLİF TELEFONLA GELDİ"

Adaylık teklifinin telefonla geldiğini belirten Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı; "Özgür bey ve Ümit beyle oturup sohbet ettiğimiz zaman çok ikna edici konuştular. Hayır diyemedim. 'Yapmak istediklerin yok mu?' dediler. 'Çok var' dedim. 'Al sana imkan' dediler. Genç bir ekibim var ve bu benim için çok önemli. Onların çok daha doğru içgüdülerinin olduğuna inanıyorum. Ve bunlar doğru yönlendirildiği zaman Etimesgut'u çok daha iyi yere getireceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Erdal Beşikçioğlu Anadolu Lisesi Ankara Eğitim Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (124)

Ferhat Sezer:

Adam doğru diyor imam hatipleri kötülememişki yorumlayacak zeka yok hemen hakaret küfür kafir

421
667
yanıtYanıtla
Zonguldak’lı Şükrü :

Belediye başkan adaylığı konusunda basın açıklaması yapan kişi, imam hatipten bahsetmesi ve bunu savunmanız hangi zaka türüne giriyor?

yanıt832
yanıt196
Bidüşün:

Ferhat bence sus birde zekadan bahsetme komik duruma düşüyorsun

yanıt294
yanıt97
osman Öztürk:

Sen bi yapay zeka edin kendine Ferhat

yanıt232
yanıt82
Zübeyir Kıvrak:

ADAMIN TİPİNDEN BELLİ NE OLDUĞU SÖZE GEREK YOK

690
236
yanıtYanıtla
esrefpasali:

adam artiz be, isini yapsa problem yok, belediye baskani olmak icin, en az Yerel Yönetimler lisans bölümünu, Belediyelere ve İl Özel İdarelerine orta ve üst düzey yöneticiler yetiştirir. egitimini alsalar sart kosulsa iyi olur, artiz den belediye baskani olmaz

yanıt99
yanıt48
eser okuyan:

Senin tipin nasıl acaba

yanıt11
yanıt9
Neyzen ALUCRALI:

"Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış." (Türk Atasözü) 55 yaşında emekli bir İHL Meslek Dersleri öğretmeniyim. İHL mezunu bir İlahiyatçıyım. Abone olmadığım TV platformu neredeyse yoktur. Kadınların bile şakır şakır sövdüğü, resmi makam odalarında tahtakurusu kokulu içkilerin içildiği, her fırsatta alemlere akılan bir dizinin oyuncusunun açıklamaları beni şaşırtmadı ama rahatsız etti mi etti...

556
159
yanıtYanıtla
esrefpasali:

cok kisi rahatsiz degilki arada 2/3 puanla secim aliniyor, rahatsiz olan oyunu vermez, net..

yanıt45
yanıt28
FLOZOF:

sizden bahsetmiş kayıp kuşak

yanıt33
yanıt20
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title