Haberler

CHP'li İnce Turgutlu'da Konferansa Davet Edildi

Güncelleme:

Turgutlu Belediye Başkanı, CHP'li Muharrem İnce'nin, Turgutlu'da düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak davet edildiğini söyledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin, CHP Manisa milletvekilleri tarafından Turgutlu'da düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak davet edildiğini belirterek, İnce hakkında çıkan "cinsel taciz" iddialarının ardından bu milletvekillerinin sessiz kalmalarını eleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, CHP Manisa milletvekillerine seslendiğini belirterek şöyle konuştu: "Taraflı, tarafsız her konuda görüş beyan eden, her konuda fikirlerini açıkça söyleyen, sadece iddialar üzerine gerçeklik payı olmayan her konuda çeşitli ithamlarda bulunan milletvekilleri, Turgutlu'da düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak davet ettikleri Sayın Muharrem İnce olayı ile ilgili neden bu kadar sessiz kalıyor? Ulusal bir gazetenin manşetlere taşıdığı bu iddialar karşısında neden sessizliklerini koruyorlar? Fatma B isimli bayanın AK Parti üyesi olduğunu iddia ettiler, sonra ilgili gazetenin internet sayfasında CHP üyesi olduğuna dair kartın görüntüsü yayınlandı, oradan görebilirler. Olayların bu şekilde ilerlemesinden dolayı Sayın İnce, aklanana dek dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. Muharrem İnce'ye 'Sen CHP'den istifa et, aklan ve tekrar kahraman olarak aramıza katıl' demeyi hiç düşünmediler mi?"

Serhat Orhan, konuyla ilgili haberin çıktığı gazetenin sayfalarını basın mensuplarına gösterdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muharrem İnce Serhat Orhan Turgutlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title