Haberler

CHP'li Ağbaba, Aksaray'da konuştu Açıklaması

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bu memleketin başına bürokrasi deneyimi olan ve boğazından haram lokma geçmemiş tekrar dünyayla konuşabilen birisini başa getireceğiz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bu memleketin başına bürokrasi deneyimi olan ve boğazından haram lokma geçmemiş tekrar dünyayla konuşabilen birisini başa getireceğiz. Bu, memleketimize bizim namus ve şeref borcumuzdur." dedi.

Ağbaba, Saratlı beldesinde partisinin belde teşkilat binasının açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin adete yıkımla ve felaketle karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Türkiye'nin üretimden koparıldığını savunan Ağbaba, şöyle konuştu:

"Ülkemiz üretim yapamaz hale geldi. Bir ülke eğer üretim yapamıyorsa ve kendi ürettiği kendine yetmiyorsa bilin ki esas o ülkede beka sorunu vardır. Üretimden kopmuş bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Geldiğimiz gün çiftçimizin kredi faizlerini silmek bizim boynumuzun borcu. Bunu hemen yapacağız. Eğer çiftçi tekrar üretime dönsün diyorsak bunu yapacağız. Çiftçiye destek olacağız. Çiftçilerimizi ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızı tekrar ayağa kaldıracağız."

Ağbaba, yönetime geldiklerinde ilk iş olarak siyasi etik yasasını çıkaracaklarını belirterek, hiç kimsenin siyasetten ve bürokrasiden zenginleşemeyeceğini ifade etti.

Zenginleşenlerden de hesap soracaklarını belirten Ağbaba, "Bu memlekette fakir, fukara aç yatarken siyasetten zenginleşenlerden hukuk önünde hesap soracağız. Fakir, fukarayı yok ettiler. Sadece doların düşmesiyle övünüyorlar. Mazotun, yemin, gübrenin, etin, unun, ilacın ve temel gıda ürünlerinin fiyatı düştü mü, düşmedi." diye konuştu.

Ağbaba, Anadolu topraklarında düşmanlığın, nefretin ve savaşın yeşermeyeceğini, bu topraklarda barışı ve hoş görüyü savunan insanların yetiştiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Herkesle konuşabilen, toplumun etnik kesiminden, mezhebinden ve inancından dolayı hor görmeyen birini getireceğiz. Ailesinde kirli el sıkmamış ve pisliğe bulaşmamış birisini getireceğiz. Bu memleketin başına bürokrasi deneyimi olan ve boğazından haram lokma geçmemiş tekrar dünyayla konuşabilen birisini başa getireceğiz. Bu, memleketimize bizim namus ve şeref borcumuzdur. Fakirin, fukaranın, üreticini sesinin çıktığı bir düzene hep beraber kavuşacağız."

Konuşmanın ardından Ağbaba ve beraberindekiler, partisinin Saratlı ve Demirci beldesindeki teşkilat binasının açılışını yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Togo Cumhuriyeti Veli Ağbaba Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title