Haberler

CHP'de Ramazan Bayramı Ziyareti

CHP’de, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler ve teşkilatla bayramlaşma yapıldı.

CHP'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler ve teşkilatla bayramlaşma yapıldı. MHP, DSP, Vatan Partisi, İYİ Parti ve BBP heyetleri CHP'ye bayram ziyaretine geldi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla partilerin Ankara'daki genel merkezlerinde artık geleneksel hale gelen bayram ziyaretleri gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayram ziyaretleri kapsamında diğer partileri kabul etti. Bu kapsamda CHP'ye ilk olarak AK Parti geldi. Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kadın Kolları MKYK üyesi Şerife Polat ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ'dan oluşan heyet kabul edildi.

Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Koç, PM Üyesi Gamze Taşçıer ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Utku Caner Çaykaya karşıladı. AK Parti'nin ardından gelen bir diğer parti Demokratik Sol Parti (DSP) oldu. Genel Başkan Yardımcıları Dilara Tambova, Nurhan Başoğlu ve Selçuk Karakülçe bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

CHP'de ziyaretler gün boyu devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve beraberindeki heyet de CHP'ye gelen partiler arasındaydı. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Suruç'ta yaşanılan saldırıyı kınadı. Olay kapsamında 19 kişinin gözaltına alındığı bilgisini veren Durmaz, "Mübarek Ramazan Bayramı'nın havası hakim. Bayram birliğimize, dirliğimize vesile olma misyonunu yerine getirmiş oldu" diye konuştu.

Vatan Partisi'nden (VP) ise Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem ve beraberindeki heyet geldi. Ardından HDP, Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe ve beraberindeki heyetler de CHP'yi sırasıyla ziyaret eden bir diğer partiler oldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ramazan Bayramı Ankara Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Milli yas ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title