Haberler

CHP'de Gürbüz Çapan'ın Adaylığı Kesinleşti

Güncelleme:

Yargıtay tarafından 5 yıllık hapis cezası onanan Gürbüz Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'a 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve rüşvet almak' suçundan İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği 5 yıl hapis cezasını onamıştı.

CHP, KESİN KARARINI VERDİ

Bu karar sonrası CHP'nin Gürbüz Çapan'ın adaylığını geri çekeceği yönünde yorumlar yapılmıştı. Ancak bugün İstanbul'un ilçelerinde adayların kesinleşmesinin ardından, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı için Gürbüz Çapan ismi üzerinde kesin karar kılındı.

SON GÜN 18 ŞUBAT

Çapan, cezanın kesinleşmesi halinde belediye başkan adayı olamayacak. CHP yönetiminin Çapan'a verilen bu ceza nedeniyle Esenyurt Belediye Başkan adaylığı için başka bir isim bildirebileceği belirtiliyor. Seçim takvimine göre siyasi partilerin belediye başkan adaylarını YSK'ya 18 Şubat 2014 salı günü saat 17.00'ye kadar bildirmesi gerekiyor.

"BEN TABUTUMU KOYUYORUM"

Çapan, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda bir miting düzenlenen mitingde "Birinci göreviniz bu pis suratlıları, kara kalplileri buradan kovmaktır. Ne olursa olsun... Çıkıyor sahte kabadayı kefenle yola çıktığını söylüyor. Niye mahkemelerle, hakimle, savcıyla oynuyorsun? Niye her gün polis tayini yapıyorsun? Hadi ölümü ve kefeni göze almıştın? Ben tabutumu koyuyorum. Tabutumu koyacağım, kaldıracaksınız. Bunu Türkiye, İstanbul, Esenyurt görecek. Önce esenyurt'u sonra İstanbul'u ve arkasından Türkiye'yi temizleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Gürbüz Çapan İstanbul Yargıtay Esenyurt Politika Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (37)

görmüş-geçirmişerkochalit@gmail.com:

böyle bir hırsızı tekrardan aday gösteren chp bence gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştır.

35
5
yanıtYanıtla
KARDELENayaz.1961@hotmail.com:

esenyurta gürbüz çapandan başka adammı yoktu aday yapacak yazıklar olsun chp yönetimine

28
8
yanıtYanıtla
MURATmuratti_22@hotmail.com:

SİZENE ANLAMADIM HERŞEYE KARIŞIYORSUNUZ NE PİS İNSANLARSINIZ YAW ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ

yanıt0
yanıt0
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

BÖYLE HIRSIZ TERÖRİST DÜŞKÜNÜ BİR ADAM GELDE OYUNU KADIOĞLUNA VERME

26
8
yanıtYanıtla
VATANSEVERbjk.olcaygul@gmail.com:

pkk nın esenyurtda yuvalanmasına sebep olan teröristlere kucak açan gürbüz çapa.......Vay be ATATÜRKÜN partisine bak....

23
10
yanıtYanıtla
GAKKOyasin1999@freenet.de:

MEMLEKETİ BU HANZOLARA TESLİM EDERSEK VAY HALİMİZE .KAMALIN YEGENİMİ BUDA ACABA MERAK ETTİM

22
11
yanıtYanıtla
TANERsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Chp seçmenleri dünya da türüne rastlanmayacak tek örnektir.. Chp liler adayların kim olduğuna bakmaz chp ye oy verirler hatta o bölgelerde chp aday göstemese bile olmayan adaya bile oy verirler çünkü kendileri robottur millete koyun yaftası yaparlar ama kendileri parti değil sanki takım tutuyorlar ... Kime oy verdiklerini bilmezler sadece chp ye oy atarlar isterse chp odunu aday göstersin önemli değil :) Çünkü chpliler koyundur :)

23
8
yanıtYanıtla
bedir cancanbedir@hotmail.com:

Desene akp secmeni gibi...

yanıt0
yanıt0
Kemal Mertkemal@fayteks.com:

Taner Arkadaşım CHP tanıdık bir çok Arkadaşım var ve bir Siyasi Tartışmada Aynen şu soruyu yönelttim Siz CHP Deki Genel başkana mı Belediye başkanlarına mı Yoksa Atatürk'mi oy veriyorsunuz Ve biraz düşündükten sonra Cevap şu Atatürk'e Veriyoruz onun kurduğu parti peki şuan CHP yönetecek kim ? Atatürk mü dediğim de Cevap yok sonra Peki bir var sayım yapalım başbakan olmaz da yardımcıları Davutoğlu veya Arınç Parti den İstifa etti CHP geçti görüşlerini biliyorsunuz Yine CHP oy vereceksiniz evet Veririz bizim için kim olduğu önemli değil dediler :) Düşün 40 böyle düşünüyorsa bunların Bu parti zaten hep yolsuzluklar hırsızlıklar la mücadele eder ve hiç bir zaman iktidar olamaz

yanıt0
yanıt0
GAKKOyasin1999@freenet.de:

KEMAL BEY BU ADAMI ÇOK ARAMIŞMI ACABA BENZERLİK VAR ARALARINDA

18
11
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title