Haberler

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP'den istifa etti

Güncelleme:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa etti. Açıklamasında İlgezdi, "CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. Partimizin değerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum" dedi.

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlenirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar devam ederken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İLGEZDİ: KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VEREREN TASFİYE EDİLİYOR

Sosyal medyadan istifasını duyuran İlgezdi, "CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum" dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa etti

CHP SÖZCÜSÜ: BU KONUDA BİZE ULAŞAN BİR BİLGİ YOK

Battal İlgezdi'nin istifası sorulan CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bu konuda kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını söyledi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi Ataşehir 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (14)

Tamer Çakır:

tüm siyasiler hiç birinizin vatandaşla bir ilginiz yok da millet sizden ne bekliyorda gidip oy kullanıyor anlamış değilim

167
4
yanıtYanıtla
İzzet Ulaş 2:

Teşekkürler Tamer Bey. Türkiyenin en en konforlu yaşanabilir ilçenin belediye başkanını bu kadar kolay harcayanlara yok artık daha neler diyorum.

yanıt13
yanıt60
Bilal Şendoğan:

Ben o konforlu dediğim ilçede doğdum büyüdüm belediyede yolsuzluktan başka birşey yok…

yanıt18
yanıt1
Mustafa TekkaleMMM:

Battal ilgezdi senin artık torun sevme vaktin geldi.

93
25
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Gerçek Atatürkçüler geldiği sürece sorun yok.

21
21
yanıtYanıtla
Cemalettin Şükrü Eren:

utanmaz adam.ya ataşehir babanın malı gibi kullandın neoldu şimdi .daha aday olamayacağını anlayınca topu kemale atıyon. oda senin gibi koltuk meraklısıydı.tığış tıpış oy verecekler şimdi diğer beceriksizin peşinde.

14
0
yanıtYanıtla
candan esin:

Belediyedeki rüşvet operasyonlarından sonra nasıl hala başkan olma hayalı kurabiliyor ki? Garip çok garip !

13
0
yanıtYanıtla
oturan:

çok şükür çok şükür bundan ve karısından kurtulur chp.

10
0
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Kılıcdaroğlunun bizzat Erdoğanın adamı oldugunu herkes öğrenmiştir umarım oylar ne zaman yükselse düşürmek icin bir adım atıyordu seccadeyye basmas türban konusunu acmak masay9 devirmek meeralde birlikte en son Ümit özdağa verdikleriylew Chp yi bitiricekti ama Özdağp konuşmayarak buna engel oldu

2
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yeniden aday yapilmayacaginin tiyosunu almis olabilirmi? yoksa bizde en tepeden en asagiya genetik olarak kaptigi koltugu bir baskasina devretme aliskanligi yoktur.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title