Haberler

Çanakkale'de yeni hizmet binaları ve okul sosyal donatıları için ihaleye çıkılacak

Güncelleme:

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki ve Çan ilçelerinde yeni hizmet binaları ve okul sosyal donatıları için ihaleye çıkılacağını bildirdi. Çan'da Fen Lisesi için yeni hizmet binası, öğrenci pansiyonu ve spor salonu inşa edilecek. Lapseki'de ise yeni ilçe emniyet müdürlüğü binası yapılacak.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki ve Çan ilçelerinde yeni hizmet binaları ve okul sosyal donatıları için ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Gider, yaptığı yazılı açıklamada, öncelikli olarak Çan'da Fen Lisesinin ihtiyacı olan yeni hizmet binası ile eğitim kalitesinin ve sosyal imkanların artırılmasının öngörüldüğünü belirtti.

Fen Lisesi'nde 24 derslikli yeni bir okul binasına ek olarak, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve spor salonu inşa edileceğini hatırlatan Ayhan Gider, şunları kaydetti:

"Çanakkale başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanından belirli bir başarı kıstasını geçmiş öğrencilerin eğitim göreceği alanların da tüm ihtiyaçları karşılar vaziyette olması bizler için önemli. İçerisinde yemekhaneden, bilgisayar dersliğine, kütüphanesinden, laboratuvarlarına kadar her türlü teknik altyapı son teknolojiye göre kurulmuş olacak. Bunun yanında yatılı bir okul olma özelliği de olan Çan Fen Lisesinde sosyal donatıların da ihtiyaçları karşılaması gerekiyor. Bu kapsamda spor salonuna ek olarak 3 bin 800 metrekarelik bahçe ve halı saha da proje kapsamında olacak. Öğrencilerimiz, her imkana ulaşarak eğitimlerini rahat bir ortamda sürdürebilecekler."

Lapseki'de ise yeni ilçe emniyet müdürlüğü binasının yapımı için aralık ayında ihaleye çıkılacağını vurgulayan Gider, bu binanın da zemin üstü iki kat olarak yapılarak gelişmekte olan ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Emniyet Müdürlüğü Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale AK Parti Lapseki Spor Çan Politika Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title