Haberler

Başkan Adayları Genel Kurul'da Buluştu

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkan adaylarını bir araya getirdi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkan adaylarını bir araya getirdi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün bir restoranda gerçekleşti. Toplantının gündem maddelerinden çok belediye başkan adaylarının Olağan Genel Kurul'daki hal ve davranışları damga vurdu. AK Parti, CHP ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile birlikte Ortahisar Belediye Başkan adayları genel kurulda hazır bulundular. Esnafların ilgisiyle karşılaşan adaylar birbirlerine başarı dileklerinde bulundular. CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu ile AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yan yana oturmaları ise dikkat çekti.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'Toplantısında Divan Başkanlığı, genel kurula katılan belediye başkan adaylarına söz verdi. İlk sözü AK Parti, CHP ve MHP Ortahisar Belediye Başkan adayları aldı. Genel Kurula teşekkür eden adaylar destek istediler.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, hedeflerinin Trabzon'da 12 ay çalışan ve 12 ay kazanan esnaf oluşturmak olduğunu belirterek, "Bir esnaf kenti olan Trabzon'da esnafımız siftah yapmayarak günü geçirmekte ve bir çok esnafımız icralık olmuş durumda. Bizim tek isteğimiz esnafımız bismillah diyerek açtığı dükkanında siftah yapsın ve icralık olmadan hayatlarını sürdürsünler. 12 ay çalışan 12 ay kazanan esnaf olsunlar. Bunun için de elbet bize düşen görevler arasında Trabzon'umuzun esnafına katkı sağlamak noktasında Trabzon'umuzun turizm kenti, üniversite kenti, ticaret kenti, gibi unsurlarla kültür ve bilim sanatsal faaliyetlerle esnafımıza katkı sağlamak görevlerimiz arasında olduğunu ifade etmek istiyorum. Gençliğimde esnaf yanında tezgahtarlık yapan bir arkadaşınız olarak şuna inanıyorum en değerli alın teri esnafımızın alın teridir. ve esnafımızın bu emeği bu alın teri Trabzon'umuza bereket olsun, katkı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Esnaflara "Sizler sosyal hayatın can damarlarısınız" diye seslenen Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında, "Ahi Evren anlayışıyla komşusunu düşünen fedakar paylaşımcı Trabzon'umuzun değerli esnafları. Sizler hepimizin bildiği gibi önemli sıkıntılar çekseniz de sabahleyin dükkanlarınızı güler yüzle açıp müşterilerinizi yine güler yüzle karşılıyorsunuz. Büyük bir fedakarlık yapıyorsunuz. Hepiniz biliyorsunuz ki eğer siz mesleklerinizi gerçekleştiremezseniz Trabzon'un ülkenin hatta dünyanın sosyal hayatı durur. Toplumunda diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında vergi mükellefi olarak da en büyük değeri kıymeti gösteriyorsunuz. İnşallah ekonomi daha güzel alanlara açılmayı ülkemizde de şehrimizde de sürdürecektir. Uzun yıllardır tek rakamlı enflasyonun yaşandığı Türkiye de ülkemizin dünya ekonomileri arasında 11. büyük ekonomisi olmasında ve Avrupa ülkeleri içinde de 6. Büyük ekonomisi haline gelmesinde en büyük katkıyı sağlayan siz esnaflarımızsınız" ifadelerini kullandı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs ise 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin Trabzon'a yakışır bir şekilde devam ettiğini ifade ederek "Bütün adayların burada olması Trabzon esnafının ne kadar önemli olduğunu bir göstergesi. Yapılacak olan yeril seçimlerde kendimize yeril yöneticiler seçeceğiz. Yarış Trabzon'a yakışır bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Belediye Başkan adayları yaptıkları konuşmaların ardından birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak salondan ayrıldılar. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

volkan canalioğlu ortahisar ak parti trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title