Haberler

Bakan Bayraktar İliç'teki Maden Sahasında İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili incelemelerde bulundu. Bakan Bayraktar, halk sağlığını tehlikeye düşürebilecek bir durum olmadığını belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasının olduğu maden sahasında incelemelerde bulunarak, "İliç'te halk sağlığını tehlikeye düşürebilecek, çevreyi tehdit edecek bir olumsuzluk yoktur" dedi.

Bakan Bayraktar, Vali Hamza Aydoğdu ile toprak altında kalan işçilerin aileleriyle birlikte, göçük altındaki 9 işçiye ulaşılması için devam eden çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler aldılar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İliç'ten sonra Erzincan Valiliğini ziyaret etti. Burada gazetecilere bir açıklamada bulunan Bakan Bayraktar, şöyle konuştu:

"13 şubat tarihinde İliç'te meydana gelen maden kazası nedeniyle aslında o gün bugündür Erzincan'dayız. Tabi İliç'teydik. İliç'te çok yoğun bir çalışma içerisindeydik. Hala devam ediyoruz bu çalışmalarımıza. İliç'te hem çalışmaları yerinde tespit etmek hem de toprak altında olan işçilerin aileleriyle bir araya gelmek için buraya geldim. Bu vesileyle aslında 36 gündür Erzincan'dayız ama Valiliğimizi ilk kez ziyaret etmek mümkün oldu.

İliç'teki çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. İnşallah hedefimiz bayrama kalmadan, özellikle bu 9 ailemize bekledikleri toprak altında kalanları bulmak. Bunun için yoğun bir gayret devam ediyor. Mevsim artık biraz yağışlı mevsime döndü. Dolayısıyla yağışa rağmen bütün çalışmalar devam etmekte. Emniyetten taviz vermeden bu çerçevede kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Biz netice alacağımıza inanıyoruz. Bunun yanı sıra çevreyle alakalı ölçümlerimizde aralıksız devam ediyor. Bütün düzenli ölçümler yapılıyor. Şu ana kadar halk sağlığını tehlikeye düşürebilecek herhangi bir, çevreyi tehdit edecek bir olumsuzluk yoktur. Bunu da kamuoyuna bildirmek istiyorum." - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Maden İliç Çevre Doğal Afet Enerji Politika Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title