Haberler

Bahçeli'den, Fatih Camii'ndeki bıçaklı saldırıyla ilgili ilk açıklama: Karanlık bağlantılar aydınlatılacak

Güncelleme:

Fatih Camisi'nde imam ve cami cemaatinden bir kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı. Yaşanan olaya tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişiye yönelik bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli Ö.S, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Yaşananlara tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, "Karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

CAMİYE GİRİP 2 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Fatih Camisi'nde önceki akşam, imam ile cami cemaatinden bir kişiye bıçaklı saldıran ve ardından güvenlik görevlilerince yakalanarak polis ekiplerine teslim edilen şüpheli Ö.S'nin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli Ö.S. polis ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alınan Ö.S, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

"BIÇAKLAMA OLAYI ANLIK BİR REFLEKSLE GELİŞTİ"

Şüpheli Ö.S., Fatih Camisi'ne gittiğini, eşiyle problemi olduğunu ve bu nedenle çok bunaldığını ileri sürerek, "Olay tarihinde camide tekbir getirerek bağırmaya başladım. Sonrasını hatırlamıyorum." diye konuştu. Üzerindeki bıçağın kendisine ait olduğunu anlatan Ö.S. bıçaklama olayına ilişkin kişiler ya da kurumlarca yönlendirilmediğini, anlık refleks olarak geliştiğini savundu.

Bahçeli'den, Fatih Camii'ndeki bıçaklı saldırıyla ilgili ilk açıklama: Karanlık bağlantılar aydınlatılacakSaldırgan Ö.S.

BAHÇELİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Yaşananlar büyük yankı uyandırırken MHP lideri Devlet Bahçeli konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bahçeli paylaşımında, "Geçtiğimiz pazartesi günü menfur bir saldırıda yaralanan İstanbul Fatih Camii İmamı Sayın Galip Usta ile birlikte cami cemaatinden Sayın Bilal Erdem'e özellikle şifalar temenni ediyorum. Bu kapsamda alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den, Fatih Camii'ndeki bıçaklı saldırıyla ilgili ilk açıklama: Karanlık bağlantılar aydınlatılacak

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Fatih Cami MHP Politika Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (30)

FATİH ARSLAN:

Bahçeli yi Erdoğan arıyor böyle böyle diyeceksin Bahçeli de tamam efendim dediğine adım gibi eminim. O yüzden çok ciddiye alınacak bir tip değil.

215
121
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

KAFATASININ İÇİNDE SAMAN VAR

yanıt111
yanıt62
Ayşegül Öztabak:

Daha neler bahçelinin bilgi haznesi ve halka hitap tüm muhaliflerin toplamını sollar.

yanıt69
yanıt101
Osman Tokgonul:

Korku imparatorluğu aynen bu işte . Nerede bir olumsuzluk var ; Dış güçler .Nerede güzel bir olay var BİZ YAPTIK . İnanan var mı bilmem ama şahsen ben inanmıyorum .

176
76
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sayın bahçeli o olay yeterince aydınlık aydınlatmak istyorsanız Sinan Ateş olayını aydınlatın

yanıt0
yanıt0
Osman Altunok:

sen once sinan atesi aydinlat sonra digerlerine bakariz

167
28
yanıtYanıtla
MEHMET KORKMAZ:

Temenim bu ve sinan ateş olayı tümü ile aydınlığa kavuşturulur arkasında hangi karanlık güç varsa açığa çıkarılır 2024 yılında bile benim güzel ülkemde hertürlü karanlık oyunlar devam ediyor sana güveniyorum devlet bey

93
53
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Sinan ATEŞ olayını aydınlatması bir yana rahmetlinin adını bile anmaya cesaret edemeyen birine nasıl güvenilir!!!!!

yanıt1
yanıt0
Quantum:

Suç örgütü elebaşlarıyla yan yana poz verip kahraman ilan edenlerin bağlantılarıda bi araştırılsın

123
20
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Karanlik baglar cemaatlere ve tarikatlaracikarsa?

99
38
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title