Haberler

Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Sisi'den sonra Esad ile görüşülmeli

Güncelleme:

Grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesini değerlendirdi. Temasların devam ettirilmesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Bununla kalınmamalı Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar'da Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile yaptığı görüşmeye değinen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Sisi ile kurduğu temas doğrudur. Devam ettirilmelidir. Bununla da kalmamalı Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır" dedi.

Suriye ve Irak'ın kuzeyine iki gün önce başlatılan Pençe-Kılıç harekatına da değinen Bahçeli, "Havadan başlatılan operasyonların kara gücümüz dahil edilerek tamamlanmasını da ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞAR ESAD İLE DE GÖRÜŞÜLMELİDİR"

Bahçeli'nin parti grubunda yaptığı konuşmadan satır başları şu şekilde: Cumhurbaşkanımızın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Katar'da kurduğu temas doğru bir temastır. Bize göre arkası getirilmelidir. Bununla da kalınmamalı ve Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşme vasatı açılmalı. Terör örgütlerine karşı ortak bir irade oluşturulmalıdır. Türkiye'nin Mısır, Suriye ve Irak ile tarihten gelen çok güçlü bağları vardır ve bilinmektedir.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Borsası'na yönelik açıklamalarını olağan görmemiz düşünülemeyecektir. Borsa'ya bizim güvenimiz tamdır. Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyim. Zincir marketlerin FETÖ'yle irtibatı araştırılması gerekmektedir. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir.""

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (14)

ERKAN :

dün hdp ile görüşülmesini de doğru buluyorum diyordu şimdide darbeci sisi ile görüşülmesini doğru buluyor. vay mhp vay sen buralara düşecek partimiydin

307
72
yanıtYanıtla
senar:

çevir kazı yanmasın. :) Bahçeli olduğu sürece daha da dipleri bulur bu parti.

yanıt195
yanıt49
Ercan Ercan:

Bizim muhalefet devletin mahalle kavgası gibi yönetilmesini istiyor. İlginç olan RTE den dün böyle demiştin adamla görüştün diyorlar ama ee o zaman Dün İstiklal harbinde savaştığımız düşmanlara bugün neden hayranlık duyuyorsunuz?

7
33
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

bunu yolcu etmeli artik, bundan erdogan haric kimseye hayir da yok fayda da yok

22
4
yanıtYanıtla
corci:

yeter ki seçim kazanılsın

17
5
yanıtYanıtla
İskenderoğlu:

Esedlede görüşün katil Netanyahu ile görüşün

18
4
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

siyaset belliydi karmakarışık yaptınız dostu düşman düşmanı dost yaptınız.yurtta sul dünya da sulh

14
6
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

şaka yapıyor sanırım artık heralde... Çok kısa sürede çok fazla çark ediyor. Kendi düşüncelerinizin arkasında olmazsanız kimse sizi desteklemez.

17
3
yanıtYanıtla
Turgut Reis:

Tarihe gelmiş geçmiş en berbat turnuvasında siyasi işler görüşülüyor, fırsat demekki

13
6
yanıtYanıtla
Orhan Karahan:

Sırf müslüman ülke diye değilmi berbat turnuva oluyor siz ne ayaksınız anlayamadık gitti

yanıt0
yanıt5
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title