Haberler

AK Parti'li Adaylar Sur İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Diyarbakır 1’inci sıra milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 1 Kasım seçimlerinin hendekçiler ile yol ve hizmet yapanların ayırt edileceği gün olacağını belirterek, “Sokakları yaşanmaz hale getirdiler.

AK Parti Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 1 Kasım seçimlerinin hendekçiler ile yol ve hizmet yapanların ayırt edileceği gün olacağını belirterek, "Sokakları yaşanmaz hale getirdiler. Buraları modern yaşam merkezine çevirmek isteyenler ile bu hale getirenleri ayırt edin" dedi.

AK Parti Diyarbakır milletvekilleri adayları, Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Abdullah Atik, Şafak Yontürk ve Netice Arslan, partilerinin Sur İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, genel seçimlere 25 günlük bir sürenin kaldığını hatırlatarak, arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde sahaya indiklerini ve bugün ilçe merkez teşkilatlarını ziyaret edeceklerini kaydetti.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin belki Cumhuriyet tarihi boyunca en önemli seçimi olacağını anlatan Ensarioğlu, "Hepimizin bu şuur ve bilinçle seçimlere dört elle sarılmamız lazım. Seçimler, Ortadoğu, Türkiye ve bölge için çok önemlidir. Türkiye'nin gözü Diyarbakır'da olacaktır. Diyarbakır'ın kalbi olan Sur ilçesinden başladık. Maalesef Diyarbakır'ın kalbi, tarihi ve hafızası dediğimiz bu ilçe, harap bir vaziyettedir. Sur ilçesi perişan, belli bir anlayış tarafından yaşanamaz hale getirildi. Biz istiyorduk ki bu güzel ilçemiz açık hava müzesi olsun. Turizm merkezi haline gelmesi için çok ciddi adımlar attık. Surların UNESCO'nun tarihine kaydedilmesi için hükümet elinden geleni yaptı. Önemli bir başarıya imza attı" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZA HENDEK KAZDIRDILAR"

Seçimlerde hendekçiler ile yol ve hizmet getirenlerin ayırt edileceğini vurgulayan Ensarioğlu, şunları kaydetti:

"Gençlerimize ve çocuklarımıza Sur içinde hendek kazdırdılar. İlçede yaşamı birilerinin eliyle çekilmez hale getirdiler. Çocuklarımıza bizler gelecek vaat ediyoruz, bazıları ise geleceğini karartmak istiyor. Buna bizler müsaade etmeyeceğiz. Bizlerin ve sizlerin boynunda büyük bir sorumluluk vardır. Hizmet edenler ve hizmeti engelleyenler ile tarihi mekanları yok etmeye ve ölümler haline getirmeyi isteyenlerle sandıkta hesaplaşmadır 1 Kasım seçimleri. Biz bu memleketi kimsenin insafına terk etmeyeceğiz. Canımız pahasına da olsa arkadaşlarımızla ve sizlerle yola çıkacağız. Diyarbakır'ın kaderini hep beraber değiştireceğiz."

Milletvekili adayları, daha sonra partililerle bir süre basına kapalı görüştükten sonra Yenişehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Galip Ensarioğlu Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title