Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'dan Malatya'ya Destek

MALATYA (İHA ) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Malatya her yönüyle Türkiye'de özel ve önemli bir ilimiz."

B7B-SIY/20-NIS-006D-188D

-

(FOTOĞRAFLI)

BURHAN KARADUMAN

MALATYA (İHA ) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Malatya her yönüyle Türkiye'de özel ve önemli bir ilimiz. Nereden bakarsanız bakın Malatya özel bir ilimiz" dedi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Malatya Tanıtım Günleri'ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile bir süre görüştü.

Stantları tek tek gezen Kapusuz'a çeşitli kayısı hediyeleri verildi.

TSO standında açıklama da bulunan Kapusuz,"Malatya her yönüyle Türkiye'de özel ve önemli bir ilimiz. Nereden bakarsanız bakın Malatya özel bir ilimiz. Malatya, daha da gelişmeli ve daha da ileri noktalara gitmeli. Malatya Tanıtım Günleri çok önemli bir aktivite. Bu konudaki çaba ve gayretleri takdir ediyorum. Malatya sadece bir şehir olmaktan öte, merkez bir il" dedi.

Son teşvik yasası ile Türkiye'nin tamamına yönelik bir uygulama başlattıklarını söyleyen Kapusuz'a

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, " Biz yeni ayakları üzerinde duran bir şehiriz. Koşmak istiyoruz. Hızlı bir şekilde koşmak istiyoruz" dedi.

Kapusuz ise "Allah'ın izni ile koşacaksınız ve bizde size destek vereceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Hüseyin Erkoç Ak Parti Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title