Haberler

"Torpil" iddiası sorulan Adalet Bakan Yardımcısı Can: Yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?

Güncelleme:

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'la ilgili bir konferans sırasında görüntülenen cep telefonu üzerinden "torpil" iddiası ortaya atılmıştı. Muhabirin "Dün ortaya çıkan torpil mesajları vardı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna sinirlenen Can "Torpil mesajları filan yok, yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?" dedi. Mesajlarda bir duruşmayı öne aldığına dair ifadelerin de yer aldığına dair iddianın sorulması üzerine Can, "Bize talepler gelir, ilgili yerlere iletiriz" yanıtını verdi.

Katıldığı bir konferans sırasında cep telefonu görüntülenen ve torpil iddiaları ortaya atılan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can bugün katıldığı etkinlikte muhabirin yönelttiği "Dün ortaya çıkan torpil mesajları vardı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna bir hayli sinirlendi. Can, "Torpil mesajları filan yok, yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?" dedi.

TORPİL İDDİASI BÜYÜK SES GETİRDİ

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın, bir konferans esnasında torpil yaparken kameralara yakalandığı iddiaları gündeme gelmişti. Torpil talep eden isimler arasında CHP'den AK Parti'ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin de olduğu öne sürülmüştü.

"ABİ NOTUMUZU ALDIK, TAKİP EDECEĞİZ İNŞALLAH"

Görevde yükselme sınavı için torpil olduğu iddia edilen mesajlara tek tek yanıt veren Can'ın, yapılması gerekenleri özel kalem müdürüne havale ettiği öne sürülmüş, Ramazan Can'ın bir mesaja, "Abi notumuzu aldık, takip edeceğiz inşallah" diye yanıt verdiği iddia edilmişti.

MEHMET ALİ ÇELEBİ'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Bakan Yardımcısı Can'a mesaj atanlar arasında CHP'den AK Parti'ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin olduğu iddia edildi. Çelebi ise o iddialara sosyal medya hesabından "İzmir'den şehit babası R.O.'nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can'a 'Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize' diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş." açıklamasını yaptı.

'Torpil' iddiası sorulan Adalet Bakan Yardımcısı Can: Yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?

"YARIM SAAT BİR CEP TELEFONU ÇEKİLİR Mİ?"

Bugün katıldığı bir etkinlikte muhabirin "Dün ortaya çıkan torpil mesajları vardı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuyla karşılaşan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın bir hayli sinirlendiği dikkatlerden kaçmadı. Can, muhabirin sorusuna "Torpil mesajları filan yok, yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?" karşılığını verdi.

'Torpil' iddiası sorulan Adalet Bakan Yardımcısı Can: Yarım saat bir cep telefonu çekilir mi?

"BİZE TALEPLER GELİR, İLGİLİ YERLERE İLETİRİZ"

Mesajlarda bir duruşmayı öne aldığına dair ifadelerin de yer aldığına dair iddianın sorulması üzerine Can, "Bize talepler gelir, ilgili yerlere iletiriz" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cep Telefonu Ramazan Can Konferans Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
title