Haberler

ABB'nin 5 yılda yapamadığı barınağı 45 günde tamamlayan Tanrıverdi, Cumhur İttifakı'nın 1 numaralı meclis üyesi oldu

Güncelleme:

Cumhur İttifakı, yaklaşan yerel seçimler için meclis üyesi aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Adaylar arasında dikkat çeken isimlerden biri de geçmiş dönemde Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Oğuz Kağan Tanrıverdi oldu. Tanrıverdi, Altındağ'da Cumhur İttifakı'nın 1 numaralı meclis üyesi adayı olarak gösterildi.

Gölbaşı'nda Belediye Başkan Yardımcısı görevinde de bulunan ve görev yaptığı süre içerisinde Gölbaşı'na yapılan Kurban Kesim Alanı, Hayvan Barınağı, Büyük Gölbaşı Merkez Projesi gibi hizmetlerdebüyük katkısı olan Oğuz Kağan Tanrıverdi Altındağ Belediyesi Cumhur İttifakı Kontenjan 1.sıra meclis üyesi adayı oldu. MHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak Görevini yürüten Oğuz Kağan Tanrıverdi, MHP Ankara İl Başkanlığı Ana Kademede yer almıştı.

SIĞ JEOTORMAL ENERJİYLE KONUTLARDA ISITMA VE SOĞUTMA İŞLEMLERİNİN YAPILMASI ÖNERİSİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Tanrıverdi, 2022'de sığ jeotermal enerjiyle konutlarda ısıtma ve soğutma işlemlerinin yapılması önerisiyle büyük ses getirmişti. "Sığ jeotermal enerji" projesiyle gündeme gelen Tanrıverdi, yaptığı açıklamada evlerdeki ısınma ve soğutma sisteminin yenilenebilir ve bedava olacağını söylemişti.

Avrupa'da ve İsviçre'de 350-400 metre derinlikte jeotermal ısıya ulaşıldığını, Türkiye'de ise ortalama 70 metre derinlikte sığ jeotermal ısıya ulaşılabildiğine dikkat çeken Tanrıverdi, enerji sisteminin Ankara ve İstanbul'un bazı bölgelerinde uygulandığını ve başta Ankara olmak üzere Türkiye'de yaygınlaştırılmasının önemini vurgulamıştı.

ABB'nin 5 yılda yapamadığı barınağı 45 günde tamamlayan Tanrıverdi, Cumhur İttifakı'nın 1 numaralı meclis üyesi oldu

2022 yılı rakamlarına göre Türkiye'de ısınma için 86 milyar, Ankara için 9 milyar lira harcandığını belirten Tanrıverdi, bu sistemin hayata geçirilmesi halinde hane halkının cebinde 15-20 bin lira gibi bir rakamın kalacağını ifade etmişti.

Tanrıverdi, yerin altına bir sondaj uygulanarak 15-20 santigrat dereceye ulaştırılan ısı, kombi yerine ısı pompası ve üflemeli petekler aracılığıyla binanın içerisine taşınıyor. Bu sayede ısınma ve soğutmanın bedavaya geleceğini açıklamıştı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILMASI GEREKEN HAYVAN BARINAĞINI 45 GÜNDE TAMAMLADI

Tanrıverdi, 2022 yılında Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürütürken, yasa gereği Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken hayvan barınağını 45 günde 3 milyon TL'ye tamamladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek 50 milyarlık bütçeyle 3 yılda barınağı yapamadığını ve bu durumun hem Ankaralılara hem de hayvanlara zulüm olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yüksek Seçim Kurulu Oğuz Kağan Altındağ Enerji Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title