Haberler

    Üzeri Açılan Evoque Satışta

    CARMEDYA.COM – Range Rover’ın kompakt SUV sınıfında yer alan popüler modeli Evoque’un üzeri açılabilen versiyonu Evoque Convertible, 115.250 Euro’dan başlayan fiyatlarla 1 Temmuz itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu.

    Range Rover’ın kompakt SUV sınıfında yer alan popüler modeli Evoque’un üzeri açılabilen versiyonu Evoque Convertible, 115.250 Euro’dan başlayan fiyatlarla 1 Temmuz itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu.


    Range Rover Evoque’un cesur tasarımı ve kalitesinin kapsamlı teknik özellikler ve katlanır bir tavan ile birleştiği her mevsime uygun yetenekli bu model, SUV kullanımına farklı bir bakış açısı getiriyor. Evoque Convertible’ın Z tipi katlanma mekanizması, açıldığında şık, düzenli görünüm sunmak amacıyla arka gövde bölümüyle aynı hizaya geliyor.


    Tamamen otomatik açılan tavan, maksimum 48km/sa hıza kadar 18 saniye içerisinde açılır ve 21 saniyede kapanır. Tavan açık konumdayken 251 litrelik bagaj yük alanı etkilenmez ve kayak takımlarını taşımaya olanak sağlayacak arka koltuk bölmesi ile çeşitli aktiviteler için kullanım kolaylığı sağlıyor. Jaguar Land Rover’ın kendi üretimi olan 2.0 litre 180 beygir güce sahip Ingenium Dizel motoru ile Range Rover Evoque Convertible, 100’km de ortalama 5.7 litre yakıt tüketiyor.


    Range Rover Evoque Convertible arka gövde bölümü içinde gizli açılır emniyet çubuğu içeren ve devrilme durumunda korumayı sağlayan sistem sayesinde üstü açıkken de son derece güvenlidir. Beklenmedik bir devrilme durumunda yolcular için bir yaşam alanı oluşturmak üzere 90 milisaniye içerisinde iki alüminyum çubuğun açılmasını sağlıyor.


    Terrain Response ve All-Terrain Progress Control gibi gelişmiş teknolojiler sayesinde, arazi ve hava koşulları her ne olursa olsun dengeli yol tutuşu ve her türlü araziye uygun yetenekleri Evoque Convertible’da hissedilir. Bu özellikler, su derinliğine ilişkin gerçek zamanlı bilgi sağlayan sensörlere sahip Derinlik Algılama özelliği ile tamamlanıyor.


    Şerit Takip Asistanı, olarak Range Rover Evoque modelinde ilk kez Convertible gövde seçeneği ile birlikte sunuluyor. Terrain Response sistemi sürüş koşullarını gözlemlerken, motor, şanzıman, merkezi diferansiyel ile şasi sistemlerinin tepkilerini arazi koşullarına uyarlayarak aracın kullanılabilirliğini ve çekişini optimize ediyor .


    Land Rover’da ilk kez sunulan Jaguar Land Rover’ın yeni nesil haber/eğlence sistemi InControl™ Touch Pro ile yüksek çözünürlüklü, 10,2 inç dokunmatik ekran yer alıyor. Marka açısından bağlantı standardını yükselten son derece hızlı tepki veren InControl™ Touch Pro kesintisiz bir akıllı telefon entegrasyonu, kapıdan kapıya navigasyon, 3G bağlantısı ve premium bir ses sistemi sunuyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Range Rover Land Rover Türkiye Ekonomi Haberler

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title