Haberler

    Lexus'un SUV modeli RX Türkiye'de satışa sunuldu

    Güncelleme:

    İlk kez 1998 yılında tanıtılan Lexus’un RX SUV modeli, yeni yüzüyle Türkiye’de Lexus’un İstanbul ve Ankara showroomlarında 801 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

    İlk kez 1998 yılında tanıtılan Lexus'un RX SUV modeli, yeni yüzüyle Türkiye'de Lexus'un İstanbul ve Ankara showroomlarında 801 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

    5 kişilik versiyonun yanı sıra, RX L ismiyle 6 veya 7 kişilik oturma kapasitesiyle de tercih edilebilecek aracın 6 kişilik versiyonu daha fazla konfor sunuyor.

    Markanın yeni tasarım diline uyum sağlayan RX, daha ince farlara ve daha yuvarlak hatlı tamponlara sahip oldu. Arkada ise yeniden tasarlanan tamponla birlikte daha zarif ve güçlü bir tarz ortaya koyuldu. Stop grubunda ve sinyallerde çeşitli L motiflerine yer verildi.

    Lexus RX'in kabini daha da iyileştirildi ve 12.3 inç dokunmatik ekranla donatıldı. Aynı zamanda sürücü ve yolcunun kolay kullanımı için de yeni düzenlemeler yapıldı. Yeni RX'in multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon bağlantı sistemlerini de sağlıyor.

    RX L'de konforlu koltuklar

    Yenilenen RX ile birlikte Lexus, 6 kişilik oturma düzeninde her koltukta daha fazla konfor arayanlar için özel olarak geliştirilen ikinci ve üçüncü sırada ikili oturma düzenine sahip Kaptan Köşkü koltukları sunuyor. VIP konforu sağlayan bu koltuklar orta sıra koltukların ayrı ayrı katlanmasıyla, kaydırılmasıyla ve özel kolçaklarıyla daha fazla konfor ve yaşam alanı sağlanıyor.

    Yedi kişilik oturma kapasitesine sahip RX L versiyonu ise, yenilenerek daha fonksiyonel hale getirildi. Üçüncü sıra koltuklarda iki farklı oturma pozisyonu ile artık 95 mm daha fazla diz mesafesi sunuluyor.

    RX motor gamı

    Lexus, RX ürün gamında 2.0 litre turbo motora sahip 238 HP güce ve 350 Nm torka üreten RX 300'ün yanı sıra, kendi kendini şarj eden hibrit motor seçeneği de sunuyor. RX'in 450h modeli, 3.5 litrelik direkt enjeksiyonlu V6 benzinli motoru elektrikli motorla kombine ederek 313 HP güç üretiyor.

    İleri teknoloji güvenlik sistemleri

    Lexus, yenilenen RX ile birlikte son versiyon Lexus Safety System + özelliklerini sunuyor. Kazaları engellemeye katkı sağlayan veya kazaların şiddetini azaltan bu sistem, yayaları ve bisikletleri algılayan Ön-Çarpışma Sistemi ile birlikte daha da geliştirildi.

    Yeni RX, aynı zamanda dünyada ilk kez BladeScanTM Adaptif Uzun Huzmeli Far sistemini sunuyor. Özel olarak geliştirilen bu LED farlar, otomatik olarak kendisini ayarlıyor. Daha iyi bir aydınlatma sağlayarak yol kenarlarındaki yayaların ve tehlike yaratan nesnelerin görülmesini kolaylaştırıyor. Aynı zamanda karşıdan gelen sürücülerin gözünü kamaştırma riskini de azaltıyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    İstanbul Türkiye Ankara Lexus Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title