Haberler

    Emisyon Soruşturması Bosch ve Fiat'a Uzanıyor

    CARMEDYA.COM – Volkswagen Grup ile başlayan dizel emisyon skandalında soruşturmanın boyutları en büyük tedrikçisi Bosch’a ve Fiat Chrysler’a doğru genişliyor.

    CARMEDYA.COM – Volkswagen Grup ile başlayan dizel emisyon skandalında soruşturmanın boyutları en büyük tedrikçisi Bosch'a ve Fiat Chrysler'a doğru genişliyor.

    2015 yılını Eylül ayında başlayan incelemeler her gün daha geniş bir alana yayılırken, ABD mahkemeleri şimdi de 2.0 ve 3.0 litrelik dizel motorları etkileyen emisyon testlerini aldatan yazılımla ilgili VW Grup ile çalışan en büyük tedarikçi Bosch'u mercek altına aldı. Soruşturma ve inceleme devam ederken, Bosch'un henüz bu konuya bir katkısı olup olmadığı ise netlik kazanmış değil.

    Dünyanın saygın otomotiv yayınlarından Automotive News'in haberine göre; geçtiğimiz ay Bosch, San Fransisco'da ABD federal mahkemesi iler bir prensip anlaşmasına vardı ancak bu anlaşmanın detayları Yargıç Charles Breyer tarafından henüz açıklanmadı. Şirket anlaşmayı doğrularken, tüm detayların 4 Mayıs tarihinde açıklanacağını duyurdu. Bununla beraber geçtiğimiz ay VW yöneticilerinden birisi Miami'de tutuklanmıştı. Bosch tarafından yapılan açıklamada şirket çalışanlarına seyahat kısıtlamasının ise söz konusu olmadığı duyuruldu.

    ABD'de yürütülen incelemede VW yazılımlarına Bosch çalışanlarının katkısı olup olmadığı en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor. Bosch aynı zamanda Fiat Chrysler'ın da teknoloji tedarikçisi olduğu için ABD'de bir yandan da Fiat Chrysler'a yönelik olası emisyon hilesi için detaylı bir inceleme başlatıldı. Bosch Grup CEO'su Volkmar Denner bu konuda gelen sorulara henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı.

    Tüm bu incelemelere karşın Bosch, geleceğe yönelik vizyonun sürdürmeye devam ediyor ve 300 milyon euro hacminde devasa bir yatırımla 2012 yılına kadar geliştirmeyi hedeflediği yapay zeka teknolojisi üzerine çalışıyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Volkswagen Chrysler Bosch Fiat Ekonomi Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title