Haberler

    Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı

    Güncelleme:

    Chery, Türkiye pazarına girdikten sonra dördüncü WCWL etkinliğini düzenledi. Tiggo 7 Pro kullanıcıları ve aileleri, Deniz Temiz Derneği'ne destek vermek için temizlik etkinliğine katıldı. Etkinlikte yaklaşık 125 kilogram çöp toplandı ve yeni dostluklar kuruldu. Chery, dünya genelinde 150'den fazla WCWL etkinliği gerçekleştirdi.

    Mart 2023'te Türkiye pazarına giren Chery, ülkemizdeki dördüncü "With Chery With Love" (WCWL) etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını Castello Di Riva Otel'de ağırladı.

    Toplam 25 adet Tiggo 7 Pro ve 70'i aşkın kullanıcı ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen "With Chery With Love" (WCWL) etkinliği, Deniz Temiz Derneği'nin (TURMEPA) sürdürdüğü temiz deniz mücadelesine destekle başladı.

    Kişi ve kurumların gönüllü katılımını teşvik eden "Kıyı Temizleme Etkinliği"nde Riva Galera koyunda temizlik yapıldı. Chery'nin deniz ve kıyıların korunması için gösterdiği kurumsal duyarlılık ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ile yapılan iş birliğine, TIGGO7 PRO sahipleri ve aileleri, 1 saat içinde, plastik, kağıt, cam şişe, gıda ambalajları vb. atıklardan oluşan, yaklaşık 125 kilogram çöp toplayarak önemli bir katkı sağladı. Yeni bir SUV olarak Chery Tiggo 7 Pro'yu tercih eden kullanıcılar, hem kendileri gibi karar veren onlarca yeni insanla tanışarak sosyal bir bağ kurdular hem de sahili temizleyerek sosyal bir sorumluluk bilincini Chery Türkiye ile pekiştirdiler. Yeni dostlukların ve bağlantıların kurulduğu "With Chery With Love" (WCWL) etkinliği, Castello Di Riva Otel'de gerçekleşen brunch ile son buldu.

    Farklı ülkelerde de yapılıyor

    2023 itibarıyla Chery, dünya genelinde 150'yi aşkın WCWL etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador gibi ülkelerdeki müşterilere yönelik olarak düzenlendi.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Deniz Temiz Türkiye Dünya Chery Turizm Otomobil Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title