Haberler

    BMW M3 ve M4'ün geleceği belirsiz: Elektrikli olabilir!

    Güncelleme:

    BMW'nin Ar-Ge müdürü ve M Performance küresel patronu, yeni M3 ve M4 modellerinin elektrikli olabileceğini açıkladı. Ancak kesin bir karar henüz verilmedi.

    BMW M serisi otomobillerini geliştirmeye devam ederken birçok BMW tutkunun aklına tek bir soru geliyor: Acaba yeni M serileri de elektrikli olacak mı? Konuyla alakalı olarak BMW'nin Ar-Ge müdürü Frank Weber ve BMW'nin M Performance küresel patronu Frank van Meel açıklamalarda bulundu. Gelen açıklamaların doğrultusu elektriki M otomobilleri işaret ediyor. İşte detaylar…

    BMW M: Bir sonraki M3 ve M4 tamamen elektrikli olabilir!

    Konu aslında net bir karara ulaşmadı. Sadece şu biliniyor: M3 ve M4 ya içten yanmalı bir motora sahip olacak ya da elektrik motoruna. Ancak ikisi birden olmayacak. Yani herhangi bir mild hibrit veya tam hibrit ünitenin gelmeyeceği kesin. 2027 veya 2028 yılında çıkması planlanan M3 ve M4 için karara varılamayan husus otomobillerin sahip olacakları motor çeşidi.

    M serilerindeki otomobillerin tamamen elektrikli olması doğa dostu oluşu, performans vb. konularda hem marka hem de kullanıcılar için daha iyi olabilir. Ancak birçok kullanıcıdan gelen yorumlara göre elektrikli otomobiller tam olarak sürüş hissiyatı veremiyor. Bu da M serisi gibi performansın yanında "M ruhu" adlı bir pazarlama stratejisi de olan bir otomobili tam olarak nasıl etkiler bilemeyiz.

    Tesla'da emniyet kemeri sorunu: 16 bin araç geri çağrılıyor!

    Konuyla ilgili gelen açıklamalara bakıldığında BMW'nin Ar-Ge müdürü Frank Weber bir sonraki M3 ve M4 modellerinin (2027 ve 2028 yılında çıkması planlanan) tamamen elektrikli olmasını istediğini belirtti. Tam olarak bu konuda bir kesinlik yok ancak Frank Weber'in gönlü elektrikli M3 ve M4 modellerinden yana diyebiliriz.

    Konuyla ilgili olarak BMW M Performance küresel patronu Frank van Meel işi daha da basite indirgedi. Frank van Meel yaptığı açıklamada her M modelinin bir öncekinden çok daha güçlü olması gerektiğini belirtti. Ardından mantığın basit olduğunu, yeni M3 ve M4'te kullanılacak olan motorların yine öncekinden daha güçlü olacağını ancak bunu elektrik motorunun mu yoksa içten yanmalı bir motorun mu sağlayacağının belli olmadığını belirtti.

    İlerleyen günlerde kesinleşeceği belirten Frank van Meel 2027-2028 yıllarında çıkması planlanan M serilerinde şimdilik elektrik motorunun kesinleşmediğini ancak bu modellerde olmazsa bile sonraki modellerle elektriklenme yoluna gidileceğini belirtti.

    Kaynak: Shiftdelete / Otomobil

    Bmw Otomobil Haberler

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title