Haberler

3 Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

Güncelleme:

İzleyiciden beklediği ilgiyi göremeyen Kayıp, Eski Hikaye ve İnadına Yaşamak dizileri erken final yapma kararı aldı.

Son dönemlerde dizi sektöründe peşpeşe gelen erken final haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. İzleyiciden beklenen ilgiyi göremeyen diziler, kanal yönetimleri tarafından yayından kaldırılıyor. İzleyiciden beklediği ilgiyi göremeyen 3 dizi daha erken final yapma kararı aldı.

'KAYIP' 27 OCAK'TA FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisi final kararı aldı. Başrollerini Mete Horozoglu, Aslı Enver, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp, 3 bölüm sonra 27 Ocak'ta final yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanan dizi, izleyicilerin isteği üzerine devam kararı almıştı. Kanal yönetiminin 27 Ocak'taki finalden dönme ihtimalinin olmadığı öğrenildi.

TRT, ESKİ HİKAYE'Yİ BİTİRİYOR

ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek'in senaristliğini üstlendiği, Bahadır İnce'nin yönetmenlik yaptığı, Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrolde yer aldığı, TRT 1'de ekrana gelen ' Eski Hikaye' dizisi reytinglere direnemedi. Eski Hikaye dizisinin 3 hafta sonra 17. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

SANEM ÇELİK'E ŞOK

Reyting kurbanı son dizi ise Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları 'İnadına Yaşamak' adlı dizisi final bölümü ile ekrana geliyor. İnadına Yaşamak dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından bitirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Eski Hikaye Sanem Çelik Kanal D Medya Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (24)

vatandaşoduncu1053@hotmail.com:

artık sıkıldık bu tarz dızılerden bezdık usandık. çok da iyi oldu yayından kaldırıldıkları

25
6
yanıtYanıtla
GÜRKANgur_kan_03@hotmail.com:

eski hikaye kaldırılmasaydı iyiydi.

26
3
yanıtYanıtla
Alperalper38_ates@hotmail.com:

oyuncular biraz dusunsunler neden acaba bu millet kendine yapilani af etmez gezi desdek verenlerin sonu aci olacak hic merak etmeyin boykota devam

9
19
yanıtYanıtla
BİR BİLENNabarlay@hotmail.com:

LA BİR BİLMİŞİNİZ GEZİDE GEZİ.TEMCÜT PİLAVI GİBİ ORTAYA KOYUP DURMAYIN,NE ALAKASI VAR CİBİLİYETSİZ ADAMLAR.GEZİ OLAYLARI YURDUM İÇİN EN HAYIRLI OLANIDIR.DİZİLERE GELİNCE;MİLLET ARTIK BIKTI,ANLAYABİLİYORMUSUN?BU DÜNYADA SADECE AŞK MEŞK OLMADIĞININ FARKINA VARDI.PATATESİN 4 TL OLDUĞU ÜLKEMDE İNSANLARIN BU ŞOK ZAMLARI UNUTMAK İÇİN EĞLENMEYE,OYUNU AKILLI KULLANMASI İÇİN EĞİTİME İHTİYACI VAR.SEN HALEN GEZİ DİYORSUN BE.GEZİYE KATILAN TÜM DİZİ OYUNCULARINIDA AYRICA KUTLUYORUM.

13
12
yanıtYanıtla
gez göz apracıkee@yahoo.com:

Gezizekalı. Ne kadar sokak eylemi varsa yap da esnafın canına oku, sonra da halk için buradayız deyin sığ beyinliler. Ekonomi sayenizde alt üst oldu, al biranı da şimdi gezi parkında şerefine tayyip diye iç de rahatla. Ama na oy veririm senin partine.

yanıt0
yanıt0
BİR BİLENNabarlay@hotmail.com:

BENİM PARTİM YOK DUNKOF.BENİM SÖZ ETTİĞİM MARJİNAL GURUPLAR DEĞİL,BU VATAN İÇİN GÖNÜL VERENLERDİR.EKONOMİ SENİN AVANTACILARI KALKINDIRMA PARTİN YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ YOZ KAFA

yanıt0
yanıt0
Fritzklaus@hotmail.com:

ESKİ HİKAYE ÇOK İYİ DİZİ AMA GÜNÜ YANLIŞ MUHTEŞEM YÜZYILI KİMSE GEÇEMİYO DİZİNİN GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRİP SALI YAPMALILAR.

22
3
yanıtYanıtla
boykottnurcan_yesil@hotmail.de:

bende nefret ettim gezi olaylarindan sora bazi oyunculardan, zaten fazla dizi bakmiyodum artik hic bakmiyom. böylece tavrimi koymus oluyorum ve etkili oldugu da bu haberle tastiklenmis oldu. cok mutluyum.. aynen boykota devam:)

10
14
yanıtYanıtla
necdet şahinnslhngrkn@gmail.com:

gezi parkından sonra diziler pek tutmadı.

14
9
yanıtYanıtla
kubilaykgurek@hotmail.com:

yahu eski hikayeyi seyrediyoruz muhteşem yüzyılı sallıyoruz bu reytinglere kim karar veriyor

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title