Haberler

Zeki Alasya, Emir Berke Yüzünden 'Küçük Ağa' Setini Terk Etmiş

Güncelleme:

'Küçük Osman' karakteriyle adını duyuran Emir Berke, çekimler sırasında "Dizi sayemde reyting alıyor" demiş. Bunu duyan Zeki Alasya da seti terk etmiş.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Usta oyuncu Zeki Alasya'nın Küçük Ağa dizisinin setini terk ettiğini söyleyen Aydoğan, Zeki Alasya'nın seti terk etme sebebininse Emir Berke Zincidi olduğunu açıkladı.

Oya Aydoğan şöyle konuştu:

"DİZİ BENİM SAYEMDE REYTİNG ALIYOR"

" Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi yüzünden Küçük Ağa setini terk etmiş. Emir Berke çekimler esnasında başkaldırı yapmış ve 'Dizi benim sayemde reyting alıyor" demiş. Bunu duyan Zeki Alasya da seti terk etmiş.'"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zeki Alasya Oya Aydoğan Küçük Ağa Medya Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (89)

ALPEREN:

zeki alasya YEDIREMEDIN MI?zeki SENIN MODAN GEÇTİ!!!

4
50
yanıtYanıtla
peri:

Cocuktan sogudum ebebeyni acil mudahale etmeli bu saygi kavramini tekrar tekrar anlatmali. . . bir reklamda cikiyor bir de bu cocuk aman allahim o nasil bir reklam aninda degistiriyorum tahammul kalmadi gormeye kusacam artik. . . .

41
2
yanıtYanıtla
alperen:

Bu veledi oldum olası sevmedim. . . biri şu fareye mütevazı olmayı, alçak gönüllü olmayı öğretsin. . . anne babası çocuğu iyi şişirip pazarlamış belliki.

41
1
yanıtYanıtla
LAZKOPAT:

BİLAKİS GICIK OLUYORUZ SANA YAVRUCUM İŞİN GÜCÜN MALLIK KÜÇÜK İBO GİBİ YARIN SENİDE SİLERLER

39
3
yanıtYanıtla
Küçük Ağa:

Dizi benim sayemde reyting alıyo tabi ki. . Zeki Alasya çok şımardı bugünlerde. Seti meti terketmeye başlamış. . Daha dünkü tiyatrocu, bense yılların küçük osmanıyım. . şimdi küçük ağa oldum, ilerde de küçük emrah olucam taam mı. .

19
20
yanıtYanıtla
bdjm@m.m:

kusura bakmada senin yasin kadar adamin oyunu var

yanıt3
yanıt2
AyşeNas:

yeni yetme bir çocuğun laflarına aldırış etmeyecek kadar oyunculuk ve tecrübe sahibisin zeki alaya ayrıca türkiye de çocuk oyuncuların geleceği yok bunuda biliyosun. Ekranda bir sene görmesek adını bile hatırlamayız. Sen Üstadsın. . .

36
1
yanıtYanıtla
ŞIMARIKK:

şımarttılar sunu. . baska cocuk yok saki . . öyle güzel bi çocukta değil acıkcasıı. . . şımarık cocuk dersin isteee hiçte öyle değill koskoca üstad haklıı . . . . .

35
1
yanıtYanıtla
hakan:

böyle şımarık veletlere ailelerine prim yaptırıyorlarya yazık. gerçekten yazık. o çocuğu ilk oynadığı dizidede sevmemiştim.

34
2
yanıtYanıtla
AsiiMobil-ANDROID:

oldu.sinemaya yillarini vermis bir buyuge bu yapilmaz.hepimiz yillarca Zeki Alasyanin filmleriyle gulduk buyuduk.herkes haddini bilsin.

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title