Haberler

Yeliz Yeşilmen'in Eşinden "Sevişelim mi?" Paylaşımı Yapan Deniz Akkaya'ya Cevap

Güncelleme:

Atletli fotoğrafı için "Biraz daha sevişelim mi?" şeklinde paylaşım yapan Deniz Akkaya'ya cevap veren Ali Uğur Akbaş, "Deniz Akkaya boş bir insan. Çok gereksiz konu yaptı" dedi.

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş'a yaptığı doğum günü sürprizinin ardından yaptığı Instagram paylaşımı sosyal medyayı sallamıştı. Yeşilmen'in bu paylaşımına en dikkat çeken yorum Deniz Akkaya'dan gelmişti.

"BİRAZ DAHA SEVİŞELİM Mİ?"

Akkaya, Şebnem Ferah'ın "Günaydın sevgilim" şarkısının bir bölümünü Ali Uğur Akbaş'ın fotoğrafıyla yayınlamıştı. Eski mankenin "Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?" şeklindeki paylaşımı Yeşilmen'i bir hayli öfkelendirmişti.

"ÇOK ŞÜKÜR AÇIKTA BİR ŞEYİMİZ YOK"

Yeşilmen, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafa, "Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Türk insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k……ç…. Gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz, oynamıyor rol ve numara yapmıyoruz, biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz. Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok" notunu düşmüştü.

AKBAŞ'TAN YAYLIM ATEŞİ

Konuyla ilgili yapacağı açıklama merak konusu olan Ali Uğur Akbaş, Deniz Akkaya'ya sert sözlerle yüklenerek "Deniz Akkaya boş bir insan. Sanki basılmışız. Her şeyiyle bitmiş bir insan. Çok gereksiz bir konu yaptı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Deniz Akkaya Uğur Akbaş Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Abla:

Al birini vur ötekine , hepsi birbirinden leş.

29
0
yanıtYanıtla
ihsan uzun:

''utanmaz ahlaksızlar

21
1
yanıtYanıtla
ali:

Allah cezanızı tez vakit versin. Ahlak yoksunları. Bu Dört Duvar arasında kalması gereken Şeyleri Siz kendiniz içinmi yoksa başkaları içinmi yapıyorsunuz?

14
2
yanıtYanıtla
selam:

siskopatates, cirkinmahluk, ulan, senin, paran, olmassa, 70, yasinda, kadinim, yuzune, baksam, korkarim, igrenc, mahluk, seninle, yatanlarin, mideleri, yok

14
1
yanıtYanıtla
ihsan:

cok guzel söylemişınız degerlı kardesım

yanıt8
yanıt1
Kaan:

Bu ve bunun gibi soytarilarin yatacak yeri yok güya millete örnek olacaklar kim kimin koynunda belli değil. Bide sabah kuşağında dedikodu programı yapanlar var illet oluyorum sanki kendileri çok düzgünmüs gibi onun bunun dedikodusunu yapıyorlar.

12
2
yanıtYanıtla
Gerçek:

Sözlerinizde yüzde yüz haklısınız. zavallılar dedikodunun adını mağazin koymuşlar bide. bunlara sorsan alın teriyle kazanıyoruz derler. birbirlerinin rezilleklerini ortaya dökende , dökülende hepsi aynı camianın içinden.

yanıt6
yanıt1
Ya sabır:

Doğal halin sende kalsın. ortalığa dökmenin gereği yok. mide bulandırıyorsunuz.

11
0
yanıtYanıtla
Göksu:

Ben denize değil haber yerine koyanlar a kızıyorum.bunu haber yapıp kendini sanattan yoksun insanları sanatçı yerine konduğu icin

10
0
yanıtYanıtla
şeyhşamil salman kısaküreklisoy:

DENİZ AKKAYA BOŞSA YELİZ YEŞİLMEN EXTRA BOŞ

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title