Haberler

Yangın bölgesinde orman görevlileriyle tartışan Yusuf Güney, olay anının videolarını paylaştı

Güncelleme:

Manavgat'ta devam eden yangın söndürme çalışmalarına katılmak için bölgeye giden şarkıcı Yusuf Güney, görevlilerle tartışıp havaya ateş açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda orman görevlilerin küçük yangınları söndürmeyerek "Biz onları gözden çıkardık" dediğini iddia eden şarkıcı, tartışma anının videolarını da yayınladı.

Antalya Manavgat'taki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren şarkıcı Yusuf Güney, önceki akşam Çardak Mahallesi Balamut mevkiinde, yangın söndürme işlemi yapan orman memurları ile tartıştı. Şarkıcı, tartışma esnasında arabadaki ruhsatlı silahıyla havaya ateş açtı. İfade verdikten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güney, ilk açıklamasında orman görevlilerinin kendilerine sopalarla saldırdığını söyledi. Güney, yeni açıklamalar yaparak çektiği videolarla yaşanan olayı anlattı.

"YANAN YER İÇİN 'BİZ BURAYI GÖZDEN ÇIKARDIK' DİYORLAR"

Yangına müdahale etmediği gerekçesiyle orman görevlileriyle tartışan ve havaya iki el ateş açan Yusuf Güney, sosyal medya hesabından yanan ormanın içinde video çekerek "Ben böyle ahlaksızlık böyle adilik görmedim. Ben buraya geldiğimde küçük yangınları tüplerle söndürmüştüm. 3 tane hayvan buraya gelip de iki tane tüp tutmadı ya. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 3 tane hayvan. Bana 'Biz burayı gözden çıkardık zaten' diyorlar. Neyi gözden çıkarıyorsun sen ya? 2 tane tüp tutacaklardı Allah belasını versin ya.

Orman memurlarıyla tartıştığı anları da paylaşan Yusuf Güney, kendilerine sopalarla tartıştıklarını söyledi. Tartıştığı kişileri gösteren Güney, şikayetçi olacağını da belirtti.

"ARABANIN İÇİNDE SOPALARLA BİZE VURDULAR"

Peş peşe videoları paylaşan Yusuf Güney, paylaşımına da şunları yazdı: "Yaklaşık 10-15 dönümlük bir ağaçlık alanı ellerimizle söndürmüştük sadece 5 dakikalarını alacak bir zaman zarfında kalan yeri söndürmeleri için rica ettim. Yalvardım iki tane tanker olmasına rağmen söndürmediler dönüp bana 'O elinizdeki tüplerle orayı söndürebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Salak mısınız? Bırakın biz orayı gözden çıkardık zaten yanmış diğer taraflar orası da yansın' diyen bu ahlaksızların yüzlerini unutmayın. Bu tepkiyi verdim diye 10 kişi ellerine sopa alarak beni ve arkadaşımı darp ettiler. Canımızı kurtarmak için arabama koştum arabanın tüm kapılarını açıp sopalarla bize vurmaya devam ettiler."

"İLK DEFA SİLAHIMI YANIMA ALDIM, BAŞIMA BU GELDİ"

"Arkadaşımı yerde tekmelerlerken o anda bile hiçbir tehlike arz etmeden taşıma ruhsatlı silahımla havaya iki el ateş ettim. Nefsi müdafaa hakkımı kullanarak soruyorum size ormanın içinde 10 kişi size sopalarla saldırsa ne tepki verirdiniz? Silahımı yanıma aldım evet ne yapsaydım dağ bayır ormanları kundaklayan terörist dolu hayatımda ilk defa yanımda taşıma gereksinimi duydum ve başıma bu geldi. Adamlar göz göre göre yansın diye bıraktılar koskoca yeşil ağaçlık alanı sonuna kadar hukuki yollardan hakkımı arayacağım bunlar gibi ahlaksızları devletin kurumlarında istemiyoruz."

Yangın bölgesinde orman görevlileriyle tartışan Yusuf Güney, olay anının videolarını paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yusuf Güney Manavgat kavga Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (8)

Ramiz Bey:

Şovmen işte yine işini yapıyor

48
62
yanıtYanıtla
Akıncı Bey:

kesin villası oradadır

55
55
yanıtYanıtla
halit danacı:

bizim evin arkası diyor yanıl anlamadıysam

yanıt6
yanıt4
VAHAP YILMAZ :

Bu Yusuf Güney de iyice kafayı yedi. Kendi kendisini bitirdi. Sanatı, sarkıyi birakti, marjinal oldu cıktı...

42
45
yanıtYanıtla
Ali Çakır:

Evlerinde çay içerek yangın haberlerini izlemek yerine duyarlı davranıp bizzat bölgede mücadele edene agresif, tartışmacı, maganda dedikçe ; görüp bilmeden evi orda olmasa ne işi var orda , görgüsüz şovmen dedikçe, gözlerinde yanan ormanlara karşı duyduğu üzüntüyü görmek yerine cümleye 'bunun gibiler' diye yaftacı bir tavırla yaklaştıkça bizde bi halt olmaz!...

61
22
yanıtYanıtla
Mustafa Demir:

ne diyon la ?

yanıt2
yanıt1
Uğur Duran:

Silahlanmaya her zaman karşıyım... tartışmalar olabilir ama tartışma büyüyünce o silah gafletle devreye girebilir. birini öldürebilir ve yıllarca mahpus yatabilir insan...

54
6
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Şov yapma Yusuf Güney. Dün bende orman yanıgnını söndürmeye gittim gödnüllü ekiple. bin tane yangın tüpüyle birçok kişi ateşlere müdahele ettik. Toz kullanılan yangın tüpleri açık alanda hiç bir işe yaramıyor. köpüklü olan veya su kullanmak zorundasın. Eline bir tüp alıp şov yapma. Tüpün bitmesi bir dk yı geçmiyor. açık alanda 50 mt kare alandaki yangını söndürmek için 30 tane tüp harcadık. toz sıkan tüpü kullanınca önce alev sönüyor bir dk geçmeden yeniden yanmaya başlıyor. şov yapma

15
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title