Haberler

Osmanlı ve Türkiye'den Övgüyle Bahseden Van Damme'ın Sözleri Beyaz Show'a Damga Vurdu

Güncelleme:

Konuk olduğu Beyaz Show'da Osmanlı İmparatorluğu'ndan övgüyle bahsedip Türkiye'nin gelecekte çok iyi yerlerde olacağını belirten Van Damme, "Bu geleceğe katkı sunmak için buradayım" dedi.

Her bölümüyle büyük ilgi toplayan Beyaz Şov'un bu haftaki bölümüne ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme geldi.

"TÜRK İNSANINI KENDİME BENZETİYORUM"

Türkiye'de de yatırım yapacağı haberleriyle gündeme gelen Jean Claude Van Damme, Türklere övgüler yağdırdı. Türk insanını ve Türkiye'yi çok sevdiğini belirten ünlü Hollywood yıldızı, "Türk insanını kendime benzetiyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK İÇİN BURADAYIM"

Osmanlı İmparatorluğu'ndan övgüyle bahseden ve Türkiye'nin gelecekte çok iyi yerlerde olacağına inancının tam olduğunu belirten Van Damme, "Türkiye, Osmanlı İmparatorluğundan kalma muhteşem bir geçmişe ve kültüre sahip. İnanıyorum ki Türkiye'nin geleceği de mükemmel. Ben de bu geleceğe nasıl katkı sunabilirim onun için buradayım" şeklinde konuştu.

Ünlü Hollywood yıldızının bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jean Claude Van Damme Hollywood Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (72)

VATAN:

CHP YE KAPAK OLMUS VAN DAMME Bravo chp belki ders alir biraz

28
55
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

CHP bağırıyor 18 ada için AKP den ses seda yok neyin kapağı bu ? Ha vatanımız ve toprağımız için biz CHp liler savaşırız sorun yok. Süleyman Şah türbasini kaçırmakla olmaz bu devlet yönetme işleri.

yanıt0
yanıt0
SAKSI DEĞİLİM BEN:

JEAN CLAUDE VAN DAMME İSİMLİ AĞABEYİMİZ 1996 YILINDA ''''ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI'''' İSİMLİ BİR FİLMDE OYNAMIŞTIR. BU FİLMDE VAN DAMME TÜRK KORSANLAR TARAFINDAN ESİR ALINMIŞTIR. FİLMDE TÜRKLER KÖTÜLENMİŞTİR. NE HİKMETSE TÜRKİYEDE SPOR SALONU AÇAN BU ESKİ ÜNLÜ AKTÖR AĞABEYİMİZ TÜRKİYEYİ VE OSMANLIYI ÖVMEYE BAŞLAMIŞTIR. BİZE DE GAZ LAZIM OLDUĞU İÇİN HEMEN ÖVGÜLER DİZMEYE BAŞLADIK.

39
6
yanıtYanıtla
Antepli:

Sen o filme birdaha bak bence...yanlis anlamayin beni fakat yalnis hatirliyorsunuz

yanıt6
yanıt2
gerçek:

jean claude van damme isimli ağabeyin 2000 li yılların başlarında amerikalı bir islam, grupla tanışmış ve onlarla gezmeye başlamıştır haftada 2 kez yusuf islamın evine girip çıktığı her yerde konuşulmuş hatta müslüman oladuğu söylenmiş ve o süreçten sonra yıllarca hollywood kara listesine girmiş işsiz kalmıştır ayrıca 2004 sonrası olması gerekiyor osmanlı tarihi seminerlerine katılmaya başlamıştır. bir araştır bence saksı değilsen. . .

yanıt39
yanıt2
usa-adana:

street figter filminde de turk oynatti, amerikalilara okulda dunya tarihi ogretmiyorlar, cogu haritada turkiyenin yerini bilmezler (ottomon sehpasi haric) osmanliyi hic bilmezler ama bu adamin turklerle ilgili bilgisi oldugu kesinen azindan ermeni hayrani arnoldan iyidir. . .

yanıt4
yanıt0
Bir Çepni:

OSMANLIYI SEVMEYEN BENCE KENDİ ASLINI BİR ARAŞTIRSIN ASLINI ÖGRENİP O TOPRAKLARA YÜRÜSÜN BENİM GÖZÜMDE OSMANLIYI SEVMEYENLER ÇÜRÜK ELMADAN FARKSIZDIR.

32
1
yanıtYanıtla
Vatan Düşmez:

Hayin (doğrusu hain)) arayan cahil çomarlar, fetöyle beraber yürüdük biz bu yollarda dedikleri yıllara, pkkyla açılım yapılan zamana, Barzaniyle el ele Kürdistana selam olsun diyen hainlere baksınlar. Sonra gerisini düşünsünler

9
23
yanıtYanıtla
vatanimbenim:

ne kadar hain münafik varsa, gizli acik ve ülkemize imanimiza düsman varsa ALLAH ccbelalarini versin iki yakalari bir araya gelmesin kim bu ülkeye ihanet ediyorsa cehennemi boylasin

yanıt12
yanıt0
Can:

FETÖCÜ VATAN HAINI OLDGUNU COK BELLI EDIYORSUN

yanıt10
yanıt3
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title