Haberler

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede?

Güncelleme:

Dün akşam Hatay'da meydana gelen 2 depremin ardından açıklama yapan Defne Belediye Başkanı, çadır ihtiyacı olduğu açıklandı. Yapılan bağışların ardından çadır ihtiyaçlarının karşılanmamasına tepki gösteren Mine Tugay, Burcu Biricik, Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç gibi birçok ünlü isim "Bağışlar nerede?" yorumunu yaptı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen 10 ilimizde çalışmalar devam ederken en çok etkilenen kentlerin başında gelen Hatay'da dün akşam peş peşe iki deprem meydana geldi. Hatay'da dün akşam saat 20.04'te Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 20.07'de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü olan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, herkesin dışarıda olduğunu ve acil çadır beklediklerini söyledi. Yapılan açıklamanın ardından birçok ünlü isim, ortak yayında toplanan 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'yi hatırlatarak çadır bulunmamasına sitem etti.

DEFNE BELEDİYE BAŞKANI: ACİL ÇADIR İSTİYORUM

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, NTV'ye yaptığı açıklamada "Elektrikler kesik. Bu depremi Kahramanmaraş depreminden daha fazla hissettik. İnsanların çığlıkları arasında konteynerde koordine etmeye çalışıyorum. Yıkılan binalar var. İhbarları valilik ile paylaşıyoruz. Vali bey ile koordinasyon halindeyiz. Bütün ilçede elektrik yok. Şahit olduğum olay insanların çığlıklarıydı. Durum facia. Kahramanmaraş depremini de bunu da yaşadım. Maraş depremini 3'e katlayan bir deprem. Vatandaşlarımıza acil çadır istiyorum. Burası metropol bir ilçe değil. Taşta bir ilçe, dağınık bir yerleşim alanı. Burada vatandaşlarımız çadır kentlere gitmez. Çadır kent kuracağımıza vatandaşlara birer tane çadır verilse daha iyi olur" dedi.

İşte ünlü isimlerin çadır paylaşımları...

MİNE TUGAY

"O kadar yardım toplandı. Belediye başkanı telefon bağlantısında çadır istiyor. Çadır..."

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

ŞAHAN GÖKBAKAR

"Bu kadar milyar milyar yardım toplandı ekranlardan. AFAD, İBB, dernekler, şirketler vs... Bütün herkes 'çadır kent kurduk' dedi. Hatta televizyonlarda antreli ve kilerli falan filan diye bir de çadır güzellemesi yaptı bazıları. Ama hala insanlar çadır diye yalvarıyor! Yazık!"

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

BURCU BİRİCİK

"Toplanan milyarlarla bölgelere çadır, konteyner, erzak, soba yağıyor olmalıydı. Çadırlar nerede?"

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Felaket olalı 15 gün olmuş, hala çadır arayan insanları paylaşıyoruz."

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

BERRAK TÜZÜNATAÇ

"O kadar bağış toplandı. Neden hala deprem bölgesinde yeterli çadır yok? Neden, neden?"

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

ATİLLA TAŞ

"Onca milyarlar havada uçuştu, sevindik. İyi de nerede bu çadırlar arkadaş? Her yerden çadır ihtiyaçları yağıyor! Şehir kurulacak paralara çadır şehri mi kuramıyoruz?"

Ünlü isimler, deprem sonrası çadır çağrısı yapılmasına isyan eti: Bağışlar nerede

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berrak Tüzünataç Şahan Gökbakar Burcu Biricik Mine Tugay Deprem Defne Hatay Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (22)

Carsambali:

Haluk Levent'e sorun once bir.Topladigin milyonlarca euro yu ne yaptin diye..Devlete tek kurus para vermeyen,birde cikmis toplanan paralari ne yaptiniz diye..Isiniz gucunuz kaos pesindesiniz..Ha sunu unutmayin..Bu ulkeyi karistirirsaniz eger o yanginin ortasina ilk once sizi atarlar haberiniz olsun..Adam gibi Devlete ya destek verin yada sesiniz cikmasin..Sabrimizida daha fazla zorlamayin..

105
160
yanıtYanıtla
Sadık BAŞ:

Ulen trol senin sabrın zorlansa ne olur zorlanmasa ne olur. klavye fareleri isinize bakın hesap sor savunacana carsambalı!

yanıt49
yanıt55
Erkan Can :

Vatandaş ödediği verginin yaptığı bağışın nereye gittiğini soracak ve yetkililerde belgeleriyle gösterecek. Bu ülkeyi öyle bir böldünüz ki,kendinizle aynı düşünmeyen herkesin kellesini isteyen onları vatan haini ilan eden bir grup oluşturdunuz.

yanıt59
yanıt42
Muharrem Akkaya:

Yardımlar da ortada olmayanlar şimdi konuşuyor. Oraya Allah rızası için yardım yapan. Zekatını oraya gönderenler. Hiç konuşmuyor. Bizler. Siz mikserler boş boş konuşuyorsunuz. Ülkemizi aciz gösterme çabasına girdiniz. Allah sizi islah etsin. Olmuyorsa kahru perişan etsin.

169
93
yanıtYanıtla
ERKAN :

HERŞEYİDE DEVLETE MİLLTE SALDIRIYA BAĞLAMASANIZ ŞAŞARIZ

yanıt46
yanıt64
Resul Altıntaş:

Mikserler işbaşında. Yardımlarda yoksunuz. Karıştırmada ilk sırada.

171
87
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Bu kadar körlük bu kadar nankörlük sadece bizim ülkede olur bir kaç kişi çadır gelmedi dedi diye havalanmış ünlüler ! eleştiriceğinize kalkın gidin o zaman deprem bölgelerine görün çadırlar varmı yokmu? oturduğunuz yerden ahkâm kesmeyin ! saldırmaya bahane aramayın !

160
94
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

AFAD a yardım yapmayı ret edenler millete AFAD a yarım yapmayın diye çağrıda bulunanlar gene provakasyon peşinde .

155
95
yanıtYanıtla
Only:

Bu haberleri okudukça şu gerçek ortaya çıkıyor. Bu kadar yapılan yardımı görmezden gelip, yalan paylaşımlar yapararak ülkeyi kaosa götürme niyetli olan ünlüler görüyoruz. Ülkemizde ünlülerin yarısından çoğu vatan haini olduğu görülüyor.

153
74
yanıtYanıtla
Erkan Can :

herkes vatan haini bir tek sizin gibi düşünenler vatandaş hemi ? bırakın bölücülüğü,o kadar dile düşürdünüz ki bu kelimeleri sayenizde dejenere oldular. devlet ve hükümet ayrımını yapın ve hükümetlerin millete hesap vereceği gerçeğiyle yüzleşin artık.

yanıt31
yanıt48
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title