Haberler

Van Damme, Kendisini Görmezden Gelen Paparazzilere İsyan Etti

Güncelleme:

Model Cara Delevingne'ın peşinden koşan paparazzileri gören Van Damme, ilgiyi üzerine çekmek için "Ben daha ünlüyüm" diye bağırınca kendini küçük düşürdü.

Bir dönem aksiyon filmlerinin yıldızı Belçikalı aktör Jean-Claude Van Damme, Los Angeles Havaalanı'nda model ve aktris Cara Delevingne'a dönen objektifleri kıskandı.

BAĞIRINCA HERKES O YÖNE BAKTI

Paparazzilerin takibinde olan ünlü model patlayan flaşların arasından yürüyüp giderken birden çevreden bir ses yükseldi ve paparazzilerin dikkati kısa bir süreliğine de olsa sesin geldiği yere yöneldi.


"BEN DAHA ÜNLÜYÜM, BEN JEAN CLAUDE VAN DAMME'IM"

Van Damme, magazincilerin kendisini fark etmeden geçip gitmesini kabullenemedi. Ünlü aktör, "Af edersiniz, af edersiniz, ben daha ünlüyüm, ben Jean-Claude Van Damme'ım" diyerek magazin muhabirlerinin dikkatini kısa süreliğine üstünde topladı.


UMURSAMADILAR

İngiliz model Delevingne, Van Damme'ı hiç umursamadan yoluna devam edince paparazziler de onun peşinden gitmeye devam etti. Aksiyon filmlerinin unutulmaz aktörü havaalanında kendini fark ettirse de ilgiyi üzerinde toplayamadı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jean Claude Van Damme Los Angeles Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

GÖKTÜRK:

bana göre wan damme halen fazlaca ünlü ve haklıda ben bu uyuz tipliyi ilk defa gördüm

28
1
yanıtYanıtla
ZYNP:

ADAMIN HAREKETİNE BAKARSANIZ DALGA GEÇMİŞ O ZATEN DAHA ÜNLÜ VE UNUTULMAZ. . . . . .

17
2
yanıtYanıtla
zora4:

Adam bi şaka yapmış attığınız başlığa bak. 70 -80 yaşındaki moruk bayan yapsaydı bunu atacağınız başlık şu olurdu muhtemelen '' Sexi ve Güzel eski yıldızdan muzip ve tatlı bir hareket. ''

6
1
yanıtYanıtla
devran:

NASIL HABERCILIK ÜNLÜ YILDIZ ACINACAK HALDE BEN ACINACAK BIR SEY GÖREMIYORUM ASIL SIZIN YAPTIGINIZ HABER ACINACAK HALDE.

2
1
yanıtYanıtla
GUNEY:

BİZ SENİN FİLMLERİNLE BÜYÜDÜK REYİZ:)

1
0
yanıtYanıtla
amed:

don kilot dan dam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title