Haberler

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan skandal sözler! Paylaşımı gören hemen kapattı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde canlandırdığı "Maraz Ali" karakteriyle gönüllerde taht kuran ancak bazı paylaşımlarıyla Türk kadınlarını hedef alan Mehmet Akif Alakurt, son paylaşımıyla yine tepki çekti. Alakurt, Instagram hesabından "Döver, bayıltır, sen uyurken de s... seni. Bilgin olsun" notunu düştü.

2006-2008 yıllarında rol aldığı Adanalı ve Sıla dizisinde rol aldığı karakterlerle hafızlara kazınan Mehmet Akif Alakurt, şimdilerde ekranlardan uzak. Herhangi bir yapımda boy göstermeyen oyuncu sosyal medyada ise oldukça aktif.

BİRİLERİNE GÖNDERME YAPTI

Geçtiğimiz yıllarda "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir." paylaşımıyla eleştiri oklarını üzerine çeken Alakurt, Instagram hesabından sin kaflı küfürle birilerine gönderme yaptı.

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan skandal sözler! Paylaşımı gören hemen kapattı

"DÖVER, BAYILTIRIM BİLGİN OLSUN"

Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşıp, "Bunu görmek istersen direkt geleceksin. Oynaşmadan!" notunu düşen oyuncu devamında "Döver, bayıltır, sen uyurken de s... seni. Bilgin olsun" notunu düştü. Alakurt'un paylaşımı takipçilerinin tepkisini çekti.

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan skandal sözler! Paylaşımı gören hemen kapattı

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan skandal sözler! Paylaşımı gören hemen kapattı

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan skandal sözler! Paylaşımı gören hemen kapattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (8)

ender türk :

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar , belki ettiği küfür doğru değil ama türk kadınları için düşünceleri gayet yerinde

176
209
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Ne yazık ki bazı insanların iki yüzlülüğü konusunda doğru söylüyor. Bu sadece kadınlar değil, erkekler için de geçerli. Düşündüğü şey ile kalbinden geçirdiği arasında mesafe olan fitne fesat çok var.

188
33
yanıtYanıtla
sivri:

neden alındınız ki olumsuz oy verenlerin çoğu kadın eminim yalan mı adam sövüyor dövüyor bıçaklıyor sen yine şikayet etmiyorsun ya da bu adamı tanımıyormusun neden evleniyorsun böyle bilerek yapanlara müstehak adamın suratından bile belli oluyor bazen seni ne halr sokacağı

21
9
yanıtYanıtla
zırzop:

türk bayragınada hakaret etmişti bu degilmi sanatçı diye salak gibi izledik yıllarca bu ve bunun gibileri

17
4
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

daha dun konustugum kiz bana sunu dedi evi arabasi olmayan ile evlenmem. daha dun bir video izledim fakir gorunumlu olarak gorunen adam kadina birseyler soyluyor kadin uzaklasiyor ama adamin lamborgini ye binerken gordukten sonra yanina geliyor. Tum turk kadini degil Dunyadaki kadinlarin % 80 i boyle adam hakli

13
3
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ADAM HAKLI ÇIKARLARINI ELDE EDENE KADAR..

1
10
yanıtYanıtla
asl ydn:

İyice azıttı bu da hee, birine kızdı diyeTürk kadınlarını hedef alır gibi oraya buraya küfürler saçamazsın öyle kötü bir zamanda yaşıyoruz ki erkekler için de söylenecek çok söz var ama ne yapalım biz de onun gibi herkese küfür mü edelim yani!?

2
0
yanıtYanıtla
Hakan :

yaklaşım ve genelleme mantığı yanlış

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title