Haberler

Tuba Büyüküstün Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı

Güncelleme:

Son olarak Vatikan'da uluslararası bir ödül alan Tuba Büyüküstün, Dubai Film Festivali'ne katıldı. Güzel oyuncu giydiği beyaz elbise ile kırmızı halıda göz kamaştırdı.

'Kara Para Aşk' dizisinde Engin Akyürek'le rol alan ve Elif karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün tüm dünyada giderek tanınıyor.

HAYRANLARINDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Son olarak Vatikan'da uluslararası bir ödül alan güzel oyuncu bu kez soluğu Dubai'de aldı.
Dubai Film Festivali'ne katılan Tuba Büyüküstün'e buradaki hayranları yoğun şekilde sevgi gösterinde bulundu.

Büyüküstün giydiği beyaz elbise ile kırmızı halıda böyle boy gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk Vatikan Dubai Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Olympiakos Aston Villa maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Olympiakos A.Villa maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Olympiakos Aston Villa maçı CANLI izle! 9 Mayıs Olympiakos A.Villa maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bayer Leverkusen Roma maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Leverkusen Roma maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? BDDK Başkanı değişecek mi? BDDK Başkanı Hafize Gaye Erkan mı olacak? Bayer Leverkusen Roma maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! B.Leverkusen Roma maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Hareket Proje Taşımacılığı halka arz ne zaman? Hareket Proje Taşımacılığı Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne za
500

Yorumlar (28)

düttürü dünya:

yahudi olunca yükselir tabi daha iyi oyuncularımız var ama yükselemediler aynı ronaldo messi örnegi gibi messi aglama duvarında agladi 5 ödül aldi ronaldo aldıgı ödülü filistine bagisladi ödül yok arastirin bu kızın ailesinde masonluk var

25
11
yanıtYanıtla
orhan:

robot gibi bunun neyini beğeniyor millet anlamıyorum yoksa banamı öyle geliyor

23
10
yanıtYanıtla
sevda:

Bu kadını da çok abartiyorlar. Dünyada ne güzeller var,Tuba onların yanında farkedilmez bile. Oyunculuğu da hiç iyi değil zaten.çok yapmacık oynuyor.

18
12
yanıtYanıtla
sevda:

Herhalde canim.boşuna konuşmam ben

yanıt5
yanıt3
77:

Güzel ama ışığı yok ne biliyim şöyle türkan şoray gibi her role giremiyor mimikleri yok dimdik robot gibi alımı var çalımı yok

24
5
yanıtYanıtla
ceren:

bu besleme mi göz kamaştırdı? saçlar gidince acayip çirkinleşti.

19
10
yanıtYanıtla
HOROZ:

VATİKANDAN ÖDÜL ALAN NE TÜRK OLUR NE MÜSLÜMAN BİZENE KARDEŞİM ALDIĞI ÖDÜLDEN.

15
12
yanıtYanıtla
Sinan derviş Mobil-IOS:

Gerçekten Güzel Kadın, Her şeyi Hakediyor.

19
8
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Hicte goz kamastirici deyil.

13
11
yanıtYanıtla
bravehrt:

Bunun adi sadelik ve sadeyken bile guzelim demek tabi burda elestiri yapanlar dugun makyajiyla ve dugun saciyla dolastiklari icin begenmemisler..iyi ki begenmediniz lakin siz begenseydiniz orda bi sorun var demektir:-) yok masonmus yok degilmis...yok Meryem Ana..sacmalamayin be bi de kiskanmayin calisin sizin de olur:-)

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title