Haberler

Trafik kazasında yakın arkadaşını kaybeden Celil Nalçakan, ölüm haberiyle yıkıldı

Güncelleme:

Oyuncu Celil Nalçakan'ın yakın arkadaşı dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüyle yıkılan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hala inanamıyorum. Acımız tarifsiz" ifadelerini kullandı.

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, eski Susurluk Belediye Başkanı İsmail Güneş'in 35 yaşındaki oğlu Doğan Güneş yaşamını yitirdi.

"DOĞAN'IMIZIN MEKANI CENNET DEVRİ DAİM OLSUN"

Yakın arkadaşının ölümüyle sarsılan başarılı oyuncu Celil Nalçakan ise Doğan Güneş'in fotoğrafını paylaşarak "Hala inanamıyorum. Canım kardeşim, güzel gönüllü kardeşim. Kardeşimiz Doğan Güneş'i kaybettik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağ olsun. Doğan'ımızın mekanı cennet, devri daim olsun" ifadelerini kullandı.

Trafik kazasında yakın arkadaşını kaybeden Celil Nalçakan, ölüm haberiyle yıkıldı

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Doğan Güneş'in (35) kullandığı otomobil, İzmir-İstanbul Otoyolu'nun Ertuğrul Viyadüğü mevkiinde, Mehmet İrik idaresindeki çekiciye bağlı römorka arkadan çarptı. Kazada, eski Susurluk Belediye Başkanı ve eski AK Parti İlçe Başkanı İsmail Güneş'in oğlu Doğan Güneş olay yerinde hayatını kaybetti.

Trafik kazasında yakın arkadaşını kaybeden Celil Nalçakan, ölüm haberiyle yıkıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Celil Nalçakan İsmail Güneş Doğan Güneş Hisarcık Haberler

500

Yorumlar (18)

Mert:

Para haram olunca böyle ciğerini deler işte.

5
22
yanıtYanıtla
Funda:

Sen kimsin ya Ne biliyorsun da konuşuyorsun Merhametli kendi gibi gönlü de zengin tertemiz kalbiyle uçtu gitti yüzlerce insana ekmek verdi ufacık bir günahı varsa senin ve senin gibi düşünenlerin olsun Doğan Kardeşim Nurlar içinde yat inşallah ????

yanıt0
yanıt0
zaman doldu:

araba 500 milyarlık içerisinde 15 -20 tane havayastığı olan son model mercedes ama azrail emri uygulamış 500 de olsa mercedes de olsa çekip alır zamanı gelince

18
5
yanıtYanıtla
senar:

kamyonun altına girmiş yarıya kadar, her tarafı hava yastığı olsa yinede kurtarması zormuş. Allah rahmet eylesin.

yanıt5
yanıt0
Yönetici:

Bütün kamyon ve tırların lastik ve motor arızası ve yakıt bitmasi hariç yol kenarlarında duraklama yapmaları yasaklanmalı.bu kaçıncı vukuatleri.

17
4
yanıtYanıtla
KRONE:

Tüm kamyon ve TIR lara düzgün bir dorse tamponu şart. Umarız en kısa zamanda mecburi hale getirilir.

20
1
yanıtYanıtla
yazık:

sürat felakettir 100 ile gitse belki ölmeyecekti ama o araba ile en az 170-180 ile vurdu yazık altındaki mercedes de olsa güvenmeyeceksin o kadar

17
2
yanıtYanıtla
vtnds:

ALLAH RAHMET EYLESİN.

8
4
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

Allah rahmet eylesin sevenlerine Allah sabır versin.BAŞINIZ SAĞOLSUN. Mekân ı cennet olsun.??

6
5
yanıtYanıtla
ucube:

En öldürücü kaza tipi mekanı cennet olsun allah kimseye yaşatmasın zor .

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title