Haberler

"Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim" Diyen Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'u Ünlü Oyuncu ile Aldatmış

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" diyen stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, bir dönem ilişki yaşadığı Murat Boz'u yakışıklı oyuncu Engin Öztürk'le aldatmış.

T.Y. adındaki görğü tanığı "Ben kimseyi aldatmadım" diyen Eliz Sakuçoğlu'nun, dört yıl önce sevgilisi Murat Boz'u, oyuncu Engin Öztürk'le aldattığını iddia etti. Boz, gerçeği öğrenir öğrenmez Sakuçoğlu'ndan ayrılmış.

GERÇEKLER YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre, dört yıl önce aniden sona eren Eliz Sakuçoğlu-Murat Boz ilişkisindeki gerçekler, yıllar sonra ortaya çıktı. T.Y. adındaki bir görgü tanığı, Sakuçoğlu-Boz ayrılığının perde arkasını anlattı.

"ALDATILMAYI KABUL EDERİM" DEMİŞTİ

Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim" demiş, bu açıklamasının büyük eleştiri almasının ardından da şöyle konuşmuştu: "Ne tek gecelik ilişkiyi savundum, ne de aldatılmayı normalize ettim. Hayır, ben aldatmadım. O yüzden de aldatmaya insanı ne iter bilemiyorum. Tek gecelik ilişki de yaşamadım. Bir gece kulübünde birinden etkilenerek böyle bir şey yaşamam."

'Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim' Diyen Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'u AldatmışMurat Boz ve Eliz Sakuçoğlu

ENGİN ÖZTÜRK'LE HERKESİN ÖNÜNDE ÖPÜŞMÜŞ

Görgü tanığı T.Y. ise Sakuçoğlu'nun bu sözlerinin gerçeklerle örtüşmeğini, Sakuçoğlu'nun dört yıl önce sevgilisi Murat Boz'u oyuncu Engin Öztürk'le aldattığını söyledi. T.Y'nin iddiasına göre; Sakuçoğlu, Boz'la birlikteyken, Çeşme'deki Otto Beach'te Öztürk'le yakınlaştı, hatta ünlü oyuncuyla sahilde birçok kişinin gözü önünde de öpüştü. Olayın şahitleri arasında Boz'un eski asistanı da vardı. T.Y.'nin anlattıklarına göre; Sakuçoğlu-Öztürk yakınlaşmasının temeli, Nişantaşı'ndaki bir kick-boks salonunda atıldı.

'Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim' Diyen Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'u AldatmışEngin Öztürk

AYNI ODADA KALMIŞLAR

Aynı salona giden Öztürk ve Sakuçoğlu, Çeşme tatili için İstanbul'da sözleşti. Çeşme'ye Boz'un aracıyla kız arkadaşlarıyla birlikte giden Sakuçoğlu, otelde Öztürk ile aynı odada kaldı. T.Y., "Ben o dönem Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz'un ayrılmış olduğunu düşündüğüm için yaşanan olayın üstünde çok durmamıştım. Ancak daha sonra haberleri okuyunca bu durum beni çok rahatsız etti" diye konuştu.

MURAT BOZ DA SİNYALİ VERMİŞTİ

Boz, Sakuçoğlu'ndan ayrılma kararı almasının ardından, eski sevgilisinin ismi Engin Öztürk'le anılınca, Sakuçoğlu'nu koruyan bir yazı paylaşmış, ancak bir süre sonra bu yazıyı kaldırmıştı. Boz'un, yazıyı kaldırması, Sakuçoğlu'nun Öztürk'le olan ilişkisinin doğru olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Boz'un gerçeği öğrenir öğrenmez Sakuçoğlu'yla olan ilişkisini bitirdiği iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Engin Öztürk Murat Boz Çeşme Magazin Haberler

500

Yorumlar (69)

ahmet seven:

chdpkk nin istedigi laik özgur cumhuroyetci ileri insanlar bunlarb:)

21
29
yanıtYanıtla
ULAN ASHMDGBAMDA:

ironi ise komik değilse daha komik sukdjslkdhsjks

yanıt5
yanıt5
Alper:

Ahlakiniza tukureyim. . inanclari olmayan veya zayif karakterli insanlar kendilerine gore bi ahlak anlayisi uyduruyorlar. . kendilerine sorsan Allah tan bile merhametli ve ince dusunceldir bunlar. . aslinda bildigin genelevlerde calisan bir kadinla ayni ahlaka sahip birisi. . hicbir zaman mutlu olamaz bu tipler. . Kim de Rahman''ın Zikri''ni (Kur''an''ı) görmezlikten gelirse, biz onun başına bir şeytan musallat ederiz. Artık o, onun ayrılmaz dostudur. ZUHRUF-36.

29
7
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI NEDEN ÇOK DÜŞÜK NEDEN HERKES TORPİLLE İŞE GİRİYOR NEDEN SAÇMA İNSANLAR ÜNLÜ OLUYOR NEDEN BİZDEN BİLİM ADAMI ÇIKMIYOR NEDEN HERŞEY ÇOK PAHALI

31
2
yanıtYanıtla
misafir:

binanın demir borularını değiştirip plastik yaptırırsan pas akmaz

yanıt2
yanıt1
muslukçu:

helal olsun haftalardır aynı şeyleri söyleyen bu adama biri mantıklı bir cevap verdi:)

yanıt1
yanıt1
merve can:

dünyanın çivisi çıktı iyice ahlaksız bide söylüyor Allah sonumuzu hayır etsin

32
1
yanıtYanıtla
Dilek:

Murat kocasımıydı sanki aslında kendilerini harcıyorlar onunla bununla zina yaşayanda piskolojimi kalır

28
3
yanıtYanıtla
Burak eser:

Yıllardır bunu merqk edıyorduk.habere tşk ederiz.olay aydınlandı.artık rahat uyuruz

30
1
yanıtYanıtla
İRONİK:

bu insanları piyasadan silmek gerekiyor. insanlara iyi örnek olacakları yerde daha kötü yapıyorlar

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title